Voorwaarden


Prijs

De kosten voor deelname bedragen €2.995,- op basis van één persoon per kamer of €2.595,- op basis van twee personen per kamer. Prijzen zijn inclusief btw en gegarandeerd tot 1 mei 2020. Na 1 mei zijn de tickets op aanvraag en kan er een toeslag worden berekend boven op de deelnameprijs indien de ticketprijs is gestegen. 

Dit bedrag is inclusief vluchten (op basis van economy class), ruimbagage (maximaal 23 kg), hotelkamer met ontbijt, in het programma omschreven lunches en diners, transfers en overige in het programma genoemde activiteiten. Deze prijs is inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag is. De belasting en toeslag zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en het moment van ticketuitgifte. Indien de luchtvaartmaatschappij de luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag verhoogt, zijn wij genoodzaakt deze door te berekenen.

Let op: wil je je hotelkamer delen, dan dien je zelf voor een kamergenoot zorg te dragen. De organisatie bemiddelt hier niet in. 

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van Arko Sports Media per e-mail een ontvangstbevestiging en de factuur (vanuit de naam van onze registratiepartner Delft Congress Centre). Ook bij inschrijvingen kort voor aanvang van de studiereis dient de volledige reissom voor vertrek te zijn voldaan.


Afwijkend reisschema

Om een optimaal resultaat uit deze studiereis te halen, raden wij af om wijzigingen in het reisschema aan te brengen. Wil je eerder heen of later terugreizen, dan attenderen wij je erop dat afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden, administratiekosten van € 95,- en meerkosten (tariefverschil ticket) in rekening worden gebracht.


Annulering

Na het insturen van het digitale inschrijfformulier en ontvangst van de bevestiging per e-mail vanuit de organisatie is je aanmelding voor de studiereis definitief. Blijkt de studiereis overtekend dan meldt de organisatie dit zo spoedig mogelijk, zowel op de website als aan individuele deelnemers. De organisatie behoudt zich het recht voor om plaatsen toe te kennen. Na de bevestiging per e-mail vanuit de organisatie is het volgende annuleringsschema van toepassing:

  • Tot en met 21 juli 2020 kun je de reis annuleren tegen 50% van de totale deelnameprijs (een vervanger/naamswijziging is dan nog wel kosteloos mogelijk mits het reisschema ongewijzigd blijft, zie hieronder).
  • Bij annulering na 21 juli 2020 wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht (je kunt dan nog wel tot 20 augustus een naamswijziging doorgeven). 
  • Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je tot 20 augustus 2020 een naamswijziging doorgeven mits hetzelfde vluchtschema wordt gehanteerd. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Naamswijziging en annulering dienen altijd schriftelijk te gebeuren. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt in het geval van overlijden, ziekte van passagiers of hun directe familieleden mits een medische verklaring kan worden overlegd en een annuleringsverzekering is afgesloten.
  • Het is van groot belang dat wij voor het printen van de tickets beschikken over je volledige naam zoals op je paspoort vermeld staat (eerste volledige voornaam en achternaam). Dit om weigering op de vlucht door de luchtvaartmaatschappij te voorkomen. Je kunt je paspoort of identiteitskaart eenvoudig via het inschrijfformulier uploaden. Paspoort of Nederlandse identiteitskaart moeten net zo lang geldig zijn als het verblijf in Schotland; het mag dus niet tijdens het verblijf verlopen. Een visum is voor Schotland niet vereist.