- NLcoach - Summer School 2022
De manier om je coachskills te blijven ontwikkelen!

Online Summer School
NLcoach organiseerde de afgelopen maanden een aantal boeiende online sessies. Daarop ontvingen we diverse verzoeken van belangstellenden die deze sessies niet hebben kunnen bijwonen. Nu de vakantie in aantocht is en de competities na de zomer weer van start gaan, bieden we je graag de kans je als coach, tijdens de zomerstop, te blijven ontwikkelen. De sessies die zich daarvoor lenen stellen we - tegen een aantrekkelijk tarief - online beschikbaar voor belangstellenden. Je hebt daarbij de keuze uit een aantal thema's (zie hieronder). 

Je kunt het geleerde direct in jouw sportpraktijk toepassen. Alle sessies van NLcoach hebben een praktische insteek zodat je met de informatie direct zelf aan de slag kunt. 

Voordelen
Het volgen van een sessie via de Summer School van NLcoach heeft voor jou een aantal voordelen. Zo kun je:

. de sessie volgen wanneer het jou uit komt;
. kiezen uit een aantal actuele onderwerpen;
. in kort tijdbestek je kennis actualiseren;
. de presentatie van de betrokken expert(s) nalezen.

Thema's 
Er zijn korte sessies (1,5 tot 2 uur) en sessies die uit twee modules bestaan. In totaal zijn er zes boeiende sessies: 

Wil je geen sessie terugkijken maar heb je wel behoefte aan achtergrond en meer kennis? Bekijk dan deze interessante boeken die je kunnen inspireren. 

Prijzen
De prijzen variëren van € 25,- ex btw (leden NLcoach) of € 35,- (niet-leden NLcoach) tot € 45,- (leden NLcoach) en € 65,- (niet leden NLcoach). De prijs is afhankelijk van het aantal uren waaruit de sessie bestaat.      


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 4.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!