Aanmelden

Welkom bij het meest opwindende educatieve avontuur van het jaar!

Op 13 en 14 november 2023 nodigen we je uit om de gebaande paden van het onderwijs te verlaten en de wildernis van innovatie te verkennen. We bevinden ons niet alleen in de majestueuze Beekse Bergen, maar ook in de wilde wereld van mogelijkheden voor het (gespecialiseerd) onderwijs.

 

Tijdens deze tweedaagse zullen we niet alleen de kracht van educatie bespreken, maar ook de kracht van samenwerking en gemeenschap. We zullen inspirerende sprekers ontmoeten, workshops volgen die onze horizon verbreden en praktische inzichten opdoen die we kunnen meenemen naar onze scholen en het expertisecentrum.

 

En als de zon ondergaat en de geluiden van de wildernis ons omringen, zullen we momenten van reflectie vinden om na te denken over hoe we de wereld van het onderwijs kunnen veranderen - niet alleen voor onszelf, maar voor toekomstige generaties.

 

Bereid je voor op een reis vol inspiratie, ontdekkingen en connecties. We hebben er zin in! 

 

Als eerste registratie zouden we het heel fijn vinden te weten of je erbij bent op 13 en 14 november én daarnaast ook of je van plan bent te blijven slapen in een Lodge. Er is per 3 personen een Lodge voor 6 personen gereserveerd, zodat ieder een eigen kamer heeft. 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren