Aanmelden

Welkom bij dit educatieve avontuur!

Op 13 en 14 november 2023 nodigen we je uit om de gebaande paden van het onderwijs te verlaten en de wildernis van te verkennen. We bevinden ons niet alleen in de Beekse Bergen, maar ook in de wereld van mogelijkheden voor het (gespecialiseerd) onderwijs.

 

Tijdens deze tweedaagse zullen we niet alleen de kracht van educatie bespreken, maar ook de kracht van samenwerking en gemeenschap. We zullen inspirerende sprekers ontmoeten, workshops volgen die onze horizon verbreden en praktische inzichten opdoen die we kunnen meenemen naar onze scholen en het expertisecentrum. 

Bereid je voor op een reis vol inspiratie, ontdekkingen en connecties. We hebben er zin in! 

Dinsdagochtend staat in het teken van workshops in lijn met het thema Onderwijs als verandering. Op de website bovenin vind je meer informatie over de inhoud van de verschillende workshops. De workshops worden verzorgd door interne collega's en externen, aangezien we vinden dat de inhoud centraal staat, staat niet vermeld wie de workshop verzorgd. Je bent vrij om in ronde 1 of 2 één workshop te kiezen die je interessant lijkt. In de andere ronde heb je dan de workshop omgaan met korte lontjes en machogedrag te volgen. 

 

NB.: Klik eerst op de workshop Omgaan met korte lontjes en machogedrag in ronde 1 om de workshops in de tweede ronde zichtbaar te krijgen! 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren