50 jaar, een gouden jubileum!

Huis ter Duin, Noordwijk

Het jaarcongres is hét congres voor Deskundigen Infectiepreventie in Nederland.

De Vereniging voor Hygiëne & Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG) organiseert op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2023 het jaarlijks tweedaags congres voor haar beroepsleden. Dit jaar is extra speciaal omdat het 't 50-jarig jubileum betreft. Het congres vindt dit jaar daarom plaats op een feestelijke locatie: Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

In 2022 namen ruim 350 deelnemers deel aan het VHIG Congres en in 2023 wordt verwacht dit aantal inschrijvingen ruimschoots te gaan halen. De congrescommissie is momenteel druk bezig met de invulling van het inhoudelijk programma. De pauzes, het diner en het avondprogramma op woensdagavond (4 oktober) zijn uitgelezen momenten om te netwerken. Alle pauzes, de lunches en borrel vinden plaats op de beursvloer waar aan bedrijven de mogelijkheid wordt geboden om zichtbaar aanwezig te zijn.

Op deze website vind je informatie over pakketten en prijzen voor exposanten. Ben je geïnteresseerd in een Golden pakket? Inschrijving kan vanaf heden tot en met woensdag 8 maart 2023 om 18.00 uur. Zie 'Pakketten' voor informatie en voorwaarden. Op maandag 13 maart om 08:00 uur opent de inschrijving voor de overige stands.

De Golden Pakkethouders zijn Essity (TORK) en Hospidex.

Informatie over het programma vind je op de website van de VHIG.