VvM congres 25 jaar mededingingswet

Geachte leden,
 
De Nederlandse Mededingingswet viert in 2023 haar 25ste verjaardag. Er is veel gebeurd sinds 1998, maar in dit jubileumjaar willen wij vooral met u vooruitkijken. Geopolitieke spanningen en de toenemende digitalisering maken dat de wereld er heel anders uitziet dan in 1998 en met nog meer versnelling zal transformeren in de komende jaren. Een centrale vraag is wat de rol van het mededingingsrecht gaat kunnen zijn in de komende decennia. Over dit thema organiseren wij donderdag 9 november het VvM Congres 25 jaar mededingingswet, in de prachtige ADAM Toren
in Amsterdam.

 

Het belooft een zeer interessante en vooral ook leuke middag en avond te worden! Sprekers zijn onder meer academici, journalisten en ondernemers, rechters en hooggeplaatste functionarissen van de Europese Commissie, de ACM, nationale autoriteiten en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Zij zullen in debat gaan over de regulering van digitale markten en de verwachte effectiviteit van die regulering, mede gelet op de snelheid van de ontwikkelingen. Ook zullen zij stilstaan bij het verschuivende geopolitieke landschap, de gevolgen daarvan voor het mededingingstoezicht en de rol van nieuwe tools zoals FSR, FDI en plannen voor outbound FDI.

Het congres start om 12.30 uur en we sluiten de dag feestelijk af met een walking dinner en muziek van DJ REL (competition lawyer by day – DJ by night). 

Wilt u dit niet missen? Meld u dan direct aan via het menu 'Aanmelden'. Wij kijken er naar uit u op 9 november te zien tijdens het congres!

Hartelijke groet,
het bestuur van de Vereniging voor Mededingingsrecht

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren