Dubai World Expo


Namens de partners van Bouwtravel nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan onze World Expo reis naar Dubai en Abu Dhabi. Deze exclusieve reis vindt plaats van dinsdag 25 januari tot en met zaterdag 29 januari 2022. 

Als gevolg van het Covid-19 virus is de opening van de World Expo verschoven van 2020 naar 2021. Het mondiale evenement vindt plaats in Dubai. Onder het thema: 'Connecting minds, creating the future' presenteren een recordaantal landen ideeën, innovaties en technologieën op het gebied van mobiliteit, kansen en duurzaamheid. Naar verwachting zullen 20 tot 25 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld de Expo bezoeken.

Als organisatie hebben wij voor u een inspirerend programma samengesteld waarbij zowel de World Expo - inclusief ontvangst bij het Nederlands paviljoen - als diverse architectonische hoogtepunten in Dubai en Abu Dhabi worden aangedaan.

Via het aanmeldformulier op deze website kunt u zich voor 15 november 2021 aanmelden als deelnemer aan deze reis. Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw online inschrijving en wordt bepaald op volgorde van ontvangst.

Heel graag tot ziens op 25 januari 2022!