Food Law Update 
 📽 LIVE Online Event

 

De volgende update staan gepland op 7 juni 2022

 

Direct inschrijven >

 

 

 

 


Up-to-date in één ochtend over de belangrijkste ontwikkelingen in levensmiddelenwetgeving 

De Food Law Update is een online event over de recente belangrijkste ontwikkelingen in levensmiddelenwetgeving en de jurisprudentie van bestaande regelgeving. Waar legt het ministerie van VWS het komende jaar de accenten op? Wat beweegt er op belangrijke onderwerpen zoals houdbaarheidsdatum, herkomstetikettering, afbeeldingen op verpakkingen, novel foods, NVWA handboek Voedings- en Gezondheidsclaims en additieven? Een live online seminar waar je veel kennis opdoet in één ochtend. Relevant en direct toepasbaar.

 

Het laatste nieuws vertaald naar de praktijk

Aan de hand van recente jurisprudentie, voorbeelden en tips lichten experts de actualiteiten toe. Actueel, helder en praktijkgericht.

Blijf een volwaardig gesprekspartner

Je bent en blijft op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en weet de ontwikkelingen om te zetten naar de juiste acties.

Stel de experts je vragen die nu spelen

In één ochtend leer je van absolute experts in het vakgebied. De gelegenheid om al jouw brandende vragen te stellen.

Meer over de Food Law Update >

 

 

Jouw voordelen:

✔️Onze experts nemen je mee langs de aandachtspunten die voor jou het komende jaar belangrijk zijn. Een echte kennisochtend met het actuele overzicht van de wet- en regelgeving. 

✔️Up-to-date in één ochtend over o.a. deze belangrijke topics binnen wetgeving: additieven, novel foods, THT/TGT en etikettering.

✔️Ontvang praktische en taktische tips om slim om te gaan met nieuwe en bestaande wetgeving.

✔️Na afloop on demand beschikbaar.

✔️Nu met extra netwerkmogelijkheden, zoals virtuele rondetafelgesprekken en een mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen aan de experts.

 

 

De experts in wet- en regelgeving

Deze experts hoorde je tijdens de Food Law Update van 2021:

 

Ebba Hoogenraad
Hoogenraad & Haak

Joyce de Stoppelaar
NVWA

Marieke Lugt
Lugt Food Law, schrijfster handboek Etikettering

Ana Viloria 
Ministerie VWS

Martin Kooijman
NVWA

Barbara Mutsaers
AKD Benelux Lawyers

Marloes Kneppers
FNLI

Willem Paul de Mooij
Hoofdredacteur VMT

 

 

Voor wie?

De Food Law Update is interessant voor foodprofessionals waaronder, directies en management van bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, regulatory affairs, kwaliteitsmedewerkers, QESH/KAM medewerkers, medewerkers specificatiebeheer, productontwikkelaars, productmanagers, etiketteringsspecialisten, beleidsmedewerkers, belangenbehartigers, rechtsprekende organen en raden, wetgevingsdeskundigen, advocatenkantoren, toezichthouders en adviseurs.

 

 

Eerder beoordeeld met een 8!


Gemiddelde score: 4 uit 5

 Op basis van 192 beoordelingen

Reviews Food Law Updates 2020:

"Mooie, heldere update van een stukje food wetgeving, met voorbeelden uit de praktijk op een professionele en ontspannen manier weergegeven."
 

"Zeer interessante en professioneel opgezette seminar, die toelichting en voorbeelden geeft op een aantal etiketteringsonderwerpen. Goede sprekers uit het werkveld."

"Goede update gegeven. Met goede inhoud en veel voorbeelden. Online is een aanrader. Beter dan ik had verwacht."

"Actuele onderwerpen en goede sprekers waardoor ik heb geleerd. De discussie en tips van de deelnemers in de chat waren ook interessant. En wat handig om het terug te kijken!''

Meer reviews>