Entree kaart Floriade

Om binnen te komen op de Floriade heeft u een Entreebewijs nodig. Het Entree bewijs is een Pdf die na aanmelding vrijdag ochtend toegezonden wordt in een aparte mail. Deze Pdf is uniek en biedt entree voor 1 persoon. U heeft met dit ticket de gehele dag toegang tot de Floriade.

Locatie

Floriade
FoodForum is onderdeel van Flevo Campus
zaal: De Vis
Plattegrond van de Floriade, in de bijlage

Wij ontvangen u graag op vrijdag 24 juni aanstaande vanaf 12.30 uur bij FoodForum (nummer 81 op de bijgeleverde plattegrond) Om 12:30 start de rondleiding. Het programma met de presentaties vindt plaats in de zaal De Vis. De presentaties starten om 15.00 uur  en aansluitend is er een netwerkborrel.

De Floriade is geopend van 10:00 - 19:00, u kunt vrij de Floriade bezoeken voor en na het programma. Het complete programma vindt u op de website

Parkeren
Wij raden u aan om met de boot naar de entree van de Floriade te reizen. U parkeert uw auto dan in de Schippersgarage, (https://www.p1.nl/parkeren/almere-stad/p7-schippergarage) van daar is het 3 minuten lopen naar de boot. De boot vertrekt vanaf de pier op de Esplanade in Almere Centrum.
De eerste boot vertrekt om 9.45 vanaf de pier en pendelt vervolgens heen en weer tussen het Floriade-park en de Esplanade. De laatste boot van Floriade naar de Esplanade vertrekt om 19.15 uur. De bootvaart duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.
 

Auto
Voor het parkeren kunnen de gasten navigeren op enrico fermistraat en vanaf de A6 ook de borden met een auto volgen. Ze komen dan bij de parkeerplaats op Nobelhorst en kunnen vanaf hier met de shuttlebus naar de Cable Car Entree. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Food Forum. Houdt er rekening mee dat het vanaf de parkeerplaats op Nobelhorst tot in het Food Forum ongeveer 30 tot 45 minuten duurt. 

Openbaar vervoer
De shuttlebus vertrekt vanaf Station Almere Centrum. De shuttlebus vertrekt vanaf het busplein bij het Station Almere Centrum. Vanaf hier duurt het ongeveer 10 minuten met de bus naar de Cable Car Entree. Hier kunnen de gasten direct door de entree naar binnen en moeten dan direct linksaf. Het Food Forum bevindt zich dan na enkele meters lopen aan de rechterkant. Houdt vanaf het Station Almere Centrum ook rekening met 30 minuten reistijd.  

Wat is een projectbezoek?
De Architect organiseert in 2022 meerdere projectbezoeken voor groepen van circa 35 personen. Het zijn bezoeken naar toonaangevende projecten die op grond van uiteenlopende kwaliteiten en karakteristieken door de redactie van de Architect zijn geselecteerd.

Een mix van woningbouw, utiliteitsgebouwen, nieuwbouw, renovatie en transformatie. Allemaal projecten die tot de verbeelding spreken en qua stedenbouw, architectuur en materiaalgebruik nader geduid kunnen worden. Alle projectbezoeken krijgen redactioneel aandacht in de Architect op basis het thema van de maand.

Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer 3 uur, vindt in de middag/ begin van de avond plaats en heeft de volgende opzet:
Welkomstwoord - Presentatie van de Architect die heeft ontworpen - Recensie van het project door de Architect - Aandacht voor het materiaalgebruik - Lezing door een leverancier - Rondleiding - Borrel.
 

Wil je het project bezoeken? 
Een projectbezoek is primair bedoeld voor architecten. Ben je geen architect? Aanmelding is dan mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat je een akkoord van de organisatie ontvangen hebt. Abonnees van de Architect krijgen voorrang, maar geeft geen garantie tot deelname.

Gezien het beperkte aantal gasten kunnen wij je niet garanderen dat je deel kan nemen aan een projectbezoek. Je hoort uiterlijk 7 dagen voor een projectbezoek van ons of je aanmelding definitief bevestigd wordt.

Je deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 250,-. Indien je zonder annuleren niet aanwezig bent tijdens het projectbezoek, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. Kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk t/m 7 dagen voor het projectbezoek.

‘Vol is vol’
Het aantal plaatsen is zeer beperkt en de organisatoren behouden zich het recht voor je aanmelding niet te honoreren want het aantal aanmeldingen voor een projectbezoek is altijd hoog. Het kan dus zijn dat wij je moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.

Voor architecten/leveranciers: ook een projectbezoek organiseren?
Breng het project/product waar je het meest trots op bent onder de aandacht bij architecten. Graag horen we van jou waarom het project zo bijzonder is en waarom architecten dit moeten beleven.
Neem contact op met Jesse Weideman voor meer informatie:

Partnermogelijkheden

• Elk project biedt twee sponsoren die bij het betreffende project betrokken zijn geweest de mogelijkheid om hun rol, dan wel betrokkenheid te presenteren aan de aanwezige bezoekers.
• In alle communicatie-uitingen krijgen alle partners gelijke aandacht.
• Voor elke partner geldt exclusiviteit voor de hoofdbranche waarin men werkzaam is.

Meer informatie kunt u opvragen bij Jesse Weideman | 06 22 023 724 of via JesseWeideman@vmnmedia.nl

Jesse Weideman
Accountmanager Vastgoedmarkt / de Architect/ Facto / Service Management

T: 06 22 023 724
E: JesseWeideman@vmnmedia.nl