Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je als po/ vo/ so school in Rotterdam aanmelden voor deelname aan Expeditie Digitaal 4.0 in schooljaar 2022-2023.

Inplannen van het intakegesprek

Na inschrijving voor Expeditie Digitaal voeren we een intakegesprek voor een nadere kennismaking en om te kijken of de expeditie kan voldoen aan de wensen die je hebt.

Let op: dit gesprek is verplicht onderdeel van de expeditie. Je ontvangt van ons een agendaverzoek met de exacte tijd en de online vergaderlink in het door jou gekozen timeslot. Noteer het goed in je agenda en kom alsjeblieft op tijd!

Inplannen visie-sessie met jouw werkgroep

Deelnemende scholen aan Expeditie Digitaal vormen een werkgroep van 2-5 leden die zich tijdens de expeditie bezig gaat houden met het ontwikkelen van het plan van aanpak voor digitale geletterdheid.

Een belangrijke eerste stap is de visie-sessie, ook wel de TROA-sessie genoemd, onder begeleiding van O21.. Deze vindt plaats op jouw school waarbij het volledige team aanwezig is. 

Deelnamekosten

Expeditie Digitaal is een compleet en uniek begeleidingstraject dat alleen in Rotterdam beschikbar is. Naast alle sessies ontvang je ook persoonlijke begeleiding van jouw eigen expeditie begeleider van O21. Om de expeditie te kunnen bekostigen, bedragen de deelnamekosten van Expeditie Digitaal 875 euro (excl btw).