Early STATUS Evenementen 
1 december
 

Welkom bij de evenementenpagina van project Early STATUS. Op 1 december vinden zowel de boeklancering als het seminar plaats. Meld je nu alvast aan, dan word je per mail op de hoogte gehouden en ben je verzekerd van een plekje!

 

14:30 Boeklancering | IK HEB GEEN PROBLEEM


Als ondernemer signaleer je vooral kansen, maar soms worden signalen van verval niet tijdig serieus genomen. Daarmee is het voor derden ook lastig hulp te bieden als dit nodig is. Herkenbare verhalen kunnen je helpen om eerder problemen te signaleren. Acht verhalen over ondernemers bieden inzicht wat achteraf beter en eerder gesignaleerd kon worden in hun bedrijf om verval van hun bedrijf te voorkomen.

Meer over de boeklancering >

 

15:45 Seminar | SNEL SIGNALEREN = VERVAL VOORKOMEN

Tijdens dit interactieve seminar presenteren we een vroegsignaleringsinstrument waarmee verval van mkb-bedrijven met 10 tot 50 medewerkers in een vroeg stadium kan worden herkend. Het herkennen van deze signalen is belangrijk voor iedere ondernemer, voor mkb-adviseurs die betrokken zijn bij deze bedrijven en hun accountants. 

In de accountancy speelt de accountant steeds meer een belangrijke rol bij het beoordelen en bewaken van de bedrijfscontinuïteit van de klant. Daarom laten we zien hoe met vroeg signaleren van verval de rol van de accountant verandert. 

Meer over de seminar> 

 

Praktische informatie & aanmelden

Datum: donderdag 1 december
Locatie: auditorium, Hogeschool Rotterdam Business School (locatie)

 

Voorlopig programma

14:30 uur Early STATUS | boeklancering
15:45 uur Early STATUS | Seminar

 

 

Over Early STATUS

Project Early STATUS is een meerjarig onderzoek en staat voor Early Strategic Alerts for Turnaround of Small businesses. Centraal staat in welke mate mkb-bedrijven kunnen worden gestimuleerd om in een vroeg stadium hun strategische koers te wijzigen om te voorkomen dat zij in zwaar weer belanden.