Early STATUS evenementen
4 juni
 

Welkom bij de evenementenpagina van project Early STATUS. Op 4 juni vindt het slotevenement plaats. Meld je nu alvast aan, dan word je per mail op de hoogte gehouden en ben je verzekerd van een plekje!

 

16.00 Première Early STATUS glossy magazine | Jörgen Raymann

Cabaretier/stand-up comedian en motivational speaker Jörgen Raymann verkent met diverse betrokkenen het belang van het Early STATUS project voor het onderwijs en de praktijk. Jörgen gelooft in de kracht van mensen: “Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ is de sleutel naar succes’’. Tijdens dit evenement bespreekt hij het Early STATUS project met het onderzoekersteam aan de hand van het Early STATUS glossy magazine. Aan het eind wordt het eerste exemplaar van het glossy magazine met de resultaten van het onderzoeksteam uitgereikt. Voor iedere deelnemer is er een exemplaar van de glossy beschikbaar. 

Meld je hier aan voor de glossy première

 

17.00 Early STATUS Seminar | Jan Adriaanse

Gastspreker professor Jan Adriaanse van de Universiteit van Leiden presenteert samen met onderzoekers van het Early STATUS-project de meest recente inzichten over vroegsignalering van verval. Jan Adriaanse geeft als hoogleraar colleges Turnaround management and Bankruptcy Law en Introduction to Law & Business. Hij is gespecialiseerd in verval, reorganisatie en ondernemerschap. Zo schreef hij boeken zoals ‘’Never waste a good crisis” en “Zwaar weer ondernemen”. Met professionals uit de mkb-accountancy en mkb-advies en onderzoekers bespreekt hij de relevantie van vroegsignalering voor praktijk en wetenschap.

Meld je hier aan voor het seminar

 

Praktische informatie & aanmelden

Datum: dinsdag 4 juni
Locatie: auditorium, Hogeschool Rotterdam Business School (locatie)

 

Voorlopig programma

16:00 uur Early STATUS | glossy première met Jörgen Raymann
17:00 uur Early STATUS | seminar met Jan Adriaanse
17:45 uur Borrel
18:30 Einde

 

 

Over Early STATUS

Project Early STATUS is een meerjarig onderzoek en staat voor Early Strategic Alerts for Turnaround of Small businesses. Centraal staat in welke mate mkb-bedrijven kunnen worden gestimuleerd om in een vroeg stadium hun strategische koers te wijzigen om te voorkomen dat zij in zwaar weer belanden.