Registreren

 

Het animo voor de Dag van de Publieke Dienstverlening is net als vorig jaar groot. Aanmelden is helaas alleen nog mogelijk voor politici. 
We streven naar een divers publiek, met deelnemers uit beleid, uitvoering en politiek. Het aantal aanmeldingen vanuit beleid en publieke dienstverlening overstijgt inmiddels het aantal beschikbare plekken. 

Persoonlijke gegevens

 

Registratie programmaonderdelen
 

Er wordt een groot aantal interessante deelsessies aangeboden verspreid over twee rondes waarbij elke ronde verschillende  opties biedt. Hier tref je per ronde de inhoudelijke informatie over de sessies aan. 

 

Overig

Wil je deze keuze kenbaar maken tijdens het inchecken bij onze hostessen? We zullen je een ander keycord uitreiken waardoor het voor de beeldmakers direct duidelijk is dat je niet herkenbaar in beeld wilt.

Bevestiging

 

Na registratie ontvang je een automatische bevestigingsmail met de keuze van je programmaonderdelen en de QR-registratiecode.


Let op! Dit is een automatische bevestiging. Om de diversiteit van het deelnemerspubliek te waarborgen zullen wij bij eventuele overinschrijving voorrang geven aan deelnemers die werkzaam zijn bij een publieke dienstverlener, beleidsdepartement of uit de politiek. In dat geval ontvang je tijdig bericht van ons.


Deze automatische e-mail kan in je spam-folder terechtkomen.
Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan kun je dit hier laten weten.

 

Disclaimer/Privacy Verklaring:

De website Aanmelder.nl verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend teneinde je adequaat van informatie te kunnen voorzien, voor het verwerken van je aanmelding en om te kunnen voldoen aan wettelijke bepalingen.