Partners 

Wil je ook participeren in dit initiatief?
Stuur een mail naar info@jbace.nl of neem contact op met Jeanet Brouwhuis 06-29057654.

 

A.Hak
Wij zorgen sinds 1963 voor duurzame verbindingen. We realiseren oplossingen voor ondergrondse infrastructuur en gerelateerde bovengrondse installaties en zijn daarbij in de hele keten actief: van ontwerp, constructie en inbedrijfstelling tot operationeel onderhoud en ontmanteling. We realiseren zowel transportleidingen en transmissiekabels als distributienetwerken voor elektriciteit, warmte, gassen, water en andere vloeistoffen.

Alliander 
Alliander N.V. is een netwerkbedrijf met circa 7.300 medewerkers. Samen staan we voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties. Alliander werkt aan een toekomstbestendig energienet. Dit doen we vanuit het maatschappelijk belang om energie voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden. Met onze kennis en kunde helpen we Nederland de juiste keuzes te maken in de energietransitie.

Alsema
Alsema is een aannemer die gespecialiseerd is in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen. Dit doen we voor on- & offshore markten. We staan voor kwalitatief goed werk, veilig werken en veilig thuiskomen. Veiligheid gaat voor alles ongeacht de omstandigheden, werkomgeving of werkzaamheden. Door een ijzersterke combinatie van ouderwets vakmanschap en innovatieve moderne technieken ontzorgen we onze opdrachtgevers. Zorgen voor een goede afstemming en flexibiliteit vinden we in ons werk erg belangrijk.

BAM
Energie en Water is dé partner voor infrastructurele verbindingen op gebied van gas, water, elektriciteit, warmte en waterstof in Nederland. Met landelijke en lokale klanten realiseren wij duurzame, innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Ontwikkelingen als Verstedelijking & Mobiliteit, en de Energietransitie staan hierbij centraal. BAM Energie en Water is een middelgroot multidisciplinair bedrijf, met monteurs, fitters, lassers, engineers en andere projectmedewerkers. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland: 5 regio’s, en meer dan 20 (project) kantoren.

Baas B.V.
Baas brengt nieuwe energie. Dit doen wij door ontwerpen, bouwen en onderhouden van boven- en ondergrondse infrastructuren en elektrotechnische installaties. Zo bouwen wij aan de infrastructuur van de toekomst en voorzien wij iedereen van energie, water en data. Zo verzorgen wij ook elektrische laadinfrastructuur, batterij opslag, slimme meters en slimme technologie voor een steeds slimmere en veranderende samenleving.

Certwell
Leverancier van het Digitale Veiligheidspaspoort voor de Bouw en Infra. Certwell biedt een samenhangend portfolio van oplossingen gericht op certificering, toetsing, compliance, veiligheid, gereedschap  en toegangsbeheer.

Enexis
Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Kader Group
Kader Group verbetert veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van organisaties, zodat iedereen goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Van slimme oplossingen en opleidingen tot certificering; wij helpen organisaties gericht verder. Wetten en regels worden toepasbaar, doelstellingen en ambities haalbaar. D&F Consulting, sinds 2019 onderdeel van Kader Group, geeft invulling aan onze veiligheidsmissie: het volledig voorkomen van incidenten.

Methorst Projecten B.V
Methorst Projecten B.V. is een ervaren en betrouwbare partner voor toonaangevende bedrijven in de bouw-, civiele- en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. De zuigtechniek, in het algemeen, is de meest veilige manier voor het creëren van een sleuf, proefsleuf of werkgat. Het is in veel gevallen efficiënter, maar dus altijd veiliger om de grond (zand/klei/puin) weg te zuigen in plaats van graven op de traditionele manier. Bij alle werkzaamheden van Methorst Projecten B.V. staat veiligheid voor mens en omgeving voorop. Wij werken veilig of wij werken niet!

Omexom
Elektriciteit bevindt zich in een stroomversnelling. Daarom helpen wij onze klanten om hun doelstellingen ten aanzien van de energietransitie te bereiken. Dankzij onze expertise op het gebied van  elektriciteitsnetwerken kan Omexom anticiperen op de impact van duurzame energie, het ontwikkelen van opslagoplossingen, het uitbouwen van een slimmere infrastructuur en het inspelen op nieuwe verbruikspatronen. We ontwikkelen oplossingen voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren, voor zowel professionele als institutionele grootverbruikers. Als technologische integrator kiest Omexom altijd voor de beste oplossing en is daarbij volledig onafhankelijk van de verschillende technologische opties. Omexom is een merk van VINCI Energies.

Quint & van Ginkel
Bij Quint & van Ginkel staan we voor veiligheid, kwaliteit en hard werken. Dat zie je terug bij al onze medewerkers. Deze fundering zorgt voor een stevige basis binnen het bedrijf en iedereen die voor ons werkt. Wie laat zien goed binnen ons team te passen, houden we graag bij ons. Daarom investeren we continu in de ontwikkeling van onze vakmensen. Als onze medewerkers beter worden, worden wij dat ook! Samen Bewust Veilig

Siers
De Siers Groep levert een compleet pakket op het gebied van ondergrondse infra van Nederland en Duitsland. Wij zijn actief in de aanleg van kabels en leidingen voor gas, water, elektra, stadsverwarming, media, installatietechniek, aarding, bliksembeveiliging en adviesdiensten. Siers biedt ervaring, kennis en kunde in alle stappen van het proces. Van consultancy en engineering tot en met projectmanagement, levering, onderhoud en beheer.

SPIE
SPIE is als specialist in de installatiebranche een essentiële schakel in de wereld waarin we werken, wonen en leven. We begeleiden onze klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het creëren van een betere en duurzame wereld voor nu en toekomstige generaties. 

STAM & CO Infrahtechniek B.V.
Stam & Co Holding Heerhugowaard is actief in het ontwerp en de uitvoering van multidisciplinair ondergrondse kabel- en leiding infrastructuur en inpandige telematica-netwerken. De producten worden gerealiseerd vanuit twee kantoren (Alkmaar en Amsterdam)

Strukton
Strukton Systems is al meer dan 20 jaar actief als system integrator in de energiesector. Met haar integrale aanpak realiseert Strukton Design & Construct contracten, waarbij veiligheid voorop staat. We zijn actief in de energiewereld, de infrastructurele sector en de procesindustrie. Onze activiteiten omvatten een grote diversiteit aan disciplines, o.a. civiele techniek, werktuigbouw, bouwkunde, hoogspanningstechniek, beveiliging & besturing, stations automatisering, telecom en software. We leveren hierbij een compleet pakket van ontwerp tot in bedrijf stelling. Daarnaast levert Strukton ook service en onderhoud. Hiermee faciliteren we als Strukton de energietransitie.

Van den Heuvel
Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 1956 en hebben ons ontwikkeld tot een middelgrote onderneming actief in de engineering, aanleg, onderhoud en beheer van infrastructuur voor Water, Energie en Telecommunicatie. Met een ervaren team van ruim 700 medewerkers werken wij dagelijks aan deze belangrijke infrastructuur van onze opdrachtgevers. Hierbij hebben we een duidelijke focus op samenwerking, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Van Gelder
Van Gelder is een aannemer die, met 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert en specialist is in bouwteamverband. Om vernieuwde infrastructuur te realiseren is een betrouwbare aannemer nodig met loyale werknemers, die een stap extra zetten en die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing. Wij zijn de infrabouwer van Nederland en gaan, in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder. 

Van Voskuilen Infratechniek
Al generaties lang is Van Voskuilen sterk en toonaangevend in de wereld van boven- en ondergrondse infrastructuur. Sociaal als uw deskundige partner. Innovatief in duurzame oplossingen. Bij ons staat VEILIGHEID centraal voor de mens en onze omgeving van nu én morgen.

Van Vulpen
Van Vulpen is een aannemer met ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van kabel- en leidingnetwerken voor transport en distributie. Sinds de oprichting in 1966 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming. Onze activiteiten richten zich voornamelijk op de aanleg van gas, water en elektriciteitsnetwerken voor Nederlandse Energie- en drinkwaterbedrijven. Als specialisme realiseert Van Vulpen horizontaal gestuurde boringen voor de sleufloze aanleg van kabels en leidingen. 

Versluys Verkeerstechniek: Veilig(er) werken langs de weg!
Versluys Verkeerstechniek adviseert en levert veiligheid. Wij bieden totaal oplossingen en ontzorgen  onze opdrachtgevers, realiseren veilige verkeers- en arbeidsomstandigheden voor uw en onze medewerkers, onderaannemers, toeleveranciers en weggebruikers.  
Iedereen wil elke dag weer veilig thuis komen! Dat vraagt om veilige verkeers- en arbeidsomstandigheden, bedrijfsmiddelen, duidelijke veiligheidsregels, veilig gedrag en een dito werkhouding. Veiligheid zit in ons DNA en daarom is ons motto: Veiligheid Zonder Omwegen!

WSP
WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. WSP biedt technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam op 10 locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu.

De energiewereld is in beweging. Ruimtes, wijken en gebouwen worden steeds complexer en de transitie naar een duurzame energievoorziening is onomkeerbaar. Wij begeleiden onze klanten in deze uitdagende transitie met een conceptuele en integrale aanpak van planvoorbereiding en ontwerp. Wij verzorgen engineering, consultancy en advies op gebied van hoog- en middenspanning, ondergrondse infrastructuren (kabels en leidingen) en duurzame energiesystemen in landelijke en gebouwde omgeving. Onze experts hebben ruime ervaring en gedegen kennis van het gehele werkveld. Zij ontwerpen en adviseren met het oog op de toekomst van begin tot eind.