€ 150,00

Totaal: € 150,00

Exclusief € 31,50 BTW. (€ 181,50 incl. BTW)

Coronamaatregelingen

 

Hoe zorgen wij voor een veilig en verantwoord evenement?
Het Energy Safety Festival vindt fysiek plaats. Vanzelfsprekend houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo werken we met een deurbeleid voor zowel deelnemers als medewerkers van het Energy Safety Festival en zorgen we dat (indien nodig) de capaciteit erop ingericht is afstand van elkaar te kunnen houden. 

Mocht het Energy Safety Festival onverhoopt niet live door kunnen gaan, dan komen we met een passende oplossing en passen we je registratie daarop aan.

Welke coronamaatregelen gelden er bij het Energy Safety Festival?
Dat hangt helemaal af van de coronasituatie in Nederland op 7 oktober. We houden rekening met de dan geldende coronamaatregelen en zullen je hier tijdig over informeren. Op dit moment gaan we uit van het tonen van een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of een herstelbewijs in de CoronaCheck-app en beperkte capaciteit.

Deurbeleid: moet ik een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs tonen voor het Energy Safety Festival?
Ja, we vragen alle deelnemers van het Energy Safety Festival een coronatoegangsbewijs te tonen in de CoronaCheck-app, die je bij het betreden van Studio A12 samen met je identiteitsbewijs toont. Je kunt een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app aanmaken als je:

  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 oud hebt,
  • Minimaal 14 dagen geleden volledig gevaccineerd bent;
  • Of een herstelbewijs hebt omdat je maximaal 180 dagen geleden een positieve coronatest hebt gehad.