Meld je hier aan voor het Energy Safety Festival op 18 april 2023!

----------------------------------------------

 

Energy Safety Festival 7 oktober 2021 

Openhartig het gesprek aangaan over veiligheid. Daar is binnen de sector behoefte aan. Want in de keten van de energiesector moet de veiligheid voor de werkvloer, het management en de top van bedrijven verbeteren en structureel ingebed worden.

Doe jij ook mee aan de open dialoog over Safety schrijf je dan in voor het Energy Safety Festival live event dat gehouden wordt op 7 oktober 2021 (14.00 - 20.00 uur) bij Studio A12 in Bunnik (Utrecht). 

Programma
Tijdens het interactieve programma gaan we in gesprek met elkaar, met experts en met professionals uit het vakgebied. Delen we kennis tijdens het plenaire - en het workshopgedeelte, laten we ons informeren over nieuwe producten en ontwikkelingen op het bedrijvenplein en ontmoeten we vakgenoten tijdens het foodfestival. 

Voor wie?
Het Energy Safety Festival is bij uitstek interessant voor professionals die dagelijks werkplekken veiliger en gezonder maken om met plezier te kunnen werken. Denk aan beleidsmedewerkers, lijn- en uitvoerende managers bij netbeheerders, industrie, kennisinstellingen, de contractors, toeleveranciers en engineering bedrijven, brancheverenigingen (Bouwend Nederland, Netbeheer Nederland, FME, ISZW), Rijkswaterstaat en ProRail.  

Participerende bedrijven
Wil je ook participeren in dit initiatief? Stuur een mail naar info@jbace.nl of neem contact op met Jeanet Brouwhuis 06-29057654. We informeren je graag over de voorwaarden. 

Voel je vrij  het Energy Safety Festival te delen met collega’s of geïnteresseerden uit het vakgebied. Wij hopen je te mogen verwelkomen op 7 oktober.

Group page: Linkedin

Met vriendelijke groeten,
Namens de stuurgroep (Bouwend Nederland (Harold Lever), Enexis (Mirjam Kop), Omexom (Michael Hamers), Stedin (Jeroen Grond), TenneT (Gineke van Dijk), Visser & Smit Hanab (Marjan Vormeer) en WSP (Anja Vijselaar).

Annuleren: Wil je de deelname aan het Energy Safety Festival annuleren dan kan dat door een email te sturen naar jeanet@jbace.nl. Vanzelfsprekend kan een collega gebruik maken van toegangsbewijs. We vragen dan de naam en het e-mailadres van je collega door te geven. Restitutie is echter niet meer mogelijk.