Energy Safety Festival 7 oktober 2021
   

Openhartig het gesprek aangaan over veiligheid. Daar is binnen de sector behoefte aan. Want in de keten van de energiesector moet de veiligheid voor de werkvloer, het management en de top van bedrijven verbeteren en structureel ingebed worden.

Doe jij ook mee aan de open dialoog over Safety schrijf je dan alvast vrijblijvend in voor het Energy Safety Festival live event dat gehouden wordt op 7 oktober 2021. Laat dan hier je gegevens achter, zodat we jou als eerste op de hoogte kunnen brengen van de opening van inschrijving!

Binnenkort volgt er meer informatie. 

Voor wie?
Het Energy Safety Festival is bij uitstek interessant voor professionals die dagelijks werkplekken veiliger en gezonder maken om met plezier te kunnen werken. Denk aan beleidsmedewerkers, lijn- en uitvoerende managers bij netbeheerders, industrie, kennisinstellingen, de contractors, toeleveranciers en engineering bedrijven, brancheverenigingen (Bouwend Nederland, Netbeheer Nederland, FME, ISZW), Rijkswaterstaat en ProRail.  

Participerende bedrijven
Wil je ook participeren in dit initiatief? Stuur een mail naar info@jbace.nl of neem contact op met Jeanet Brouwhuis 06-29057654. We informeren je graag over de voorwaarden. 

 

 

.