Aanmelden

Met dit registratie formulier kun je je aanmelden voor 1 of meer MICx webinars. Op elk moment is het mogelijk de keuze te wijzigen.

De webinars zijn van 16.00-17.00 uur en deelname is gratis. Op de ochtend van het webinar waarvoor je je hebt aangemeld ontvang je de desbetreffende link.
De bijeenkomst op 16 juni vindt plaats tijdens Zorg & ICT en is live bij te wonen. Aanmelding hiervoor is op dit moment nog niet mogelijk.

Op 7 september vindt een live congres plaats. Door deze keuze aan te vinken geef je aan belangstelling hiervoor te hebben en zullen we je op de hoogte brengen wanneer de registratie open gaat.

 

 

Privacy Statement
Door op "Lees meer" te klikken, lees je ons Privacy Statement.

Door u te registreren voor dit webinar, gaat u (de deelnemer) ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met de virtuele bijeenkomst. 
Uw gegevens worden na maximaal 2 maanden na de bijeenkomst verwijderd als u er niet bij kon of wilde zijn. Was u er wel bij, dan bewaren wij uw gegevens graag wat langer, zodat wij u ook uit kunnen nodigen voor eventuele vervolgbijeenkomsten. Laat u het gerust weten als u dat niet wilt. 
Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer.

Als u de gegevens die zijn vermeld als “verplicht” niet indient, kunnen we uw registratie niet voltooien.