- NLcoach - Winter School
De manier om je coachskills te blijven ontwikkelen!

Online Winter School
NLcoach organiseerde dit najaar een aantal boeiende online sessies. Daarop ontvingen we diverse verzoeken van belangstellenden die deze sessies niet konden bijwonen. Nu er weer een strenge lockdown is in Nederland, en er van ons gevraagd wordt thuis te blijven, bieden we je graag de kans je als coach te blijven ontwikkelen. De sessies van dit najaar die zich daarvoor lenen stellen we online beschikbaar voor belangstellenden. Er is keuze uit een aantal thema's. 

We hopen dit voorjaar weer vele sessies op uiteenlopende onderwerpen aan te gaan bieden, zowel online als live wanneer dit weer mogelijk is. Ook dan kun je het geleerde direct in jouw sportpraktijk gaan toepassen, want alle sessies van NLcoach hebben een praktische insteek. 

Voordelen
Het volgen van een sessie via de Winter School van NLcoach heeft voor jou een aantal voordelen. Zo kun je:

. de sessie volgen wanneer het jou uit komt
. kiezen uit een aantal actuele onderwerpen
. in kort tijdbestek je kennis actualiseren 
. de presentatie van de betrokken expert(s) nalezen.

Thema's 
Er zijn korte sessies (1,5 tot 2 uur) en sessies van langere duur of die uit twee modules bestaan. De inhoud van de verschillende evenementen die deel uit maken van het pakket van de Winter School zijn:

Leren Presteren (Afke van der Wouw)

Trainingsload en Voedingsinname (Jeroen Wouters & Sam Ballak)

Jaarcongres Wetenschap voor de sportpraktijk (meerdere sprekers)

Optimaliseer de Teamdynamiek (Marjolein Torenbeek)

Wil je geen sessie terugkijken maar heb je wel belangstelling om meer te weten te komen over de genoemde thema's? Klik dan op interessante boeken in de menubalk voor een overzicht van de beschikbare boeken. 

Prijzen
De prijzen variëren van € 25,- ex btw (leden NLcoach) of € 35,- (niet-leden NLcoach) tot € 45,-  (leden NLcoach) en € 65,- (niet leden NLcoach). De prijs is afhankelijk van het aantal uren waaruit de sessie bestaat.  

Actie: collegiale sessie gratis!
Bij de afname van één of meer sessies ontvang je bovendien gratis toegang tot de opname van de Collegiale Sessie - De coach onder druk van 16 december jl. Met deze sessie biedt NLcoach je een helpende hand nu de sportwereld op zijn kop staat en perspectief ontbreekt. In de bevestigingsmail die je ontvangt na je inschrijving voor één van de sessies staat een link naar de opname en de presentaties van de collegiale sessie.    


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via de algemene website van NLcoach.