NLcoach Winter School
Schrijf nu in en krijg toegang!
NLcoach Winter School
  • Introductie
  • Schrijf nu in en krijg toegang!
  • Inhoud Winter School
  • Interessante boeken
  • Contact
NLcoach Winter School
  • Introductie
  • Schrijf nu in en krijg toegang!
  • Inhoud Winter School
  • Interessante boeken
  • Contact
  • Login

Hieronder een aantal uitgaven van Arko Sports Media rond thema's die ook in de sessies van de Nlcoach Winter School aan bod komen. Mogelijk zijn deze boeken ook voor jou interessant. Je kunt bij je inschrijving de boeken heel eenvoudig direct bestellen of gebruik voor je bestelling de link onder de titel. 


Leren Presteren
Dit praktijkboek is geschreven voor trainers en coaches om ze te ondersteunen in het begeleiden van hun sporters. Presteren is namelijk zoveel meer dan een goede techniek, conditie en kracht. Welke persoon zit er achter de sporter? Hoe zorg je ervoor dat hij zich optimaal ontwikkelt? Hoe kun je hem leren omgaan met druk, tegenslag en emoties? Hoe bouw je aan zijn zelfvertrouwen? Hoe leer je hem concentreren en visualiseren? Kortom: Hoe leert een sporter presteren?

Auteur: Afke van der Wouw

Scoren met voeding
Wat kun je het beste eten op de avond voor een belangrijke wedstrijd? Welke voedingsstoffen helpen bij het herstellen van een topprestatie en waarom? Wat eet je voor of juist na een stevige training? Hoe ziet het ontbijt van kampioenen er écht uit? Dit en nog veel meer is te lezen in Scoren met voeding. In dit 208 pagina’s tellend kookboek, uitgebracht door de KNVB Campus in samenwerking met Arko Sports Media, staan zestig gezonde en lekkere gerechten voor iedere voetballer. Dankzij Scoren met voeding kan elke voetballer eten zoals de Nederlandse toptalenten.

Goud op je bord
Goud op je bord bevat tientallen recepten van verantwoorde, lekkere en eenvoudig te bereiden gerechten. De gerechten zijn onderverdeeld in ontbijtgerechten, lunchgerechten, tussendoortjes, maaltijdsoepen en hoofdmaaltijden voor alle seizoenen. Naast de recepten vind je in het boek interviews met topsporters als Esther Vergeer, Siem de Jong, Marianne Vos, Naomi van As, Bram Som, Kamiel Maase, Rafik Zohri en Esmé Kamphuis. En met toptalenten die de sport een warm hart toedragen, zoals Cees-Rein en Astrid van den Hoogenband, Arko van Brakel, Philip de Roo en Marco Hoogerland. Zij delen allen hun visie op de betekenis van voeding voor topprestaties en presenteren hun favoriete gerechten. Natuurlijk ontbreken ook de recepten en prachtige foto’s van deze gerechten niet.

Erik te Velthuis is Manager Topsportrestaurant bij Sportcentrum Papendal in Arnhem. Zijn grote passie is om al het goede in topsportvoeding naar boven te halen. Brenda Frunt is gedreven sportvoedingsadviseur van de voedingsacademie, een organisatie met meerdere praktijken in het land. Brenda adviseert (top)sporters over de ongekende mogelijkheden die voeding biedt om hun prestaties te verhogen. De combinatie ‘sportkok’ en sportdiëtist maakt dit boek uniek. Het hoort bij iedere sporter op het aanrecht te staan!

Goud op je bord - deel 2
Goud op je bord deel 2 bevat net als deel 1 tientallen recepten van verantwoorde, lekkere en eenvoudig te bereiden gerechten. Bij alle gerechten in Goud op je bord deel 2 staan prachtige foto’s, die direct na het koken zijn gemaakt en dus optimaal als voorbeeld dienen. Daarnaast is de voedingswaarde per gerecht berekend.

De bijdrage van de topsporters zijn de rode draad in het boek. Zij weten als geen ander hoe belangrijk goede voeding is om een topprestatie te kunnen leveren en delen hun favoriete gerecht. ‘Eten moet vooral lekker zijn’, stralen ze allemaal uit. Het op orde hebben van alle details die nodig zijn om de top te bereiken en daar te blijven, is van cruciaal belang.

Erik te Velthuis is manager/chef-kok van het Topsportrestaurant op Sportcentrum Papendal. Zijn grote passie is om al het goede in topsportvoeding naar boven te halen. De opgedane kennis vertaalt hij naar innovatie in voeding en kennisoverdracht. Zo kan hij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van voeding met een functie.

Brenda Frunt is een gedreven (sport)voedingscoach en eigenaresse van de voedingsacademie, een organisatie met meerdere praktijken in het land. Brenda adviseert (top)sporters over de ongekende mogelijkheden die voeding biedt om hun prestaties te verhogen. De combinatie ‘sportkok’ en sportdiëtist maakt dit boek uniek. Het hoort bij iedere sporter op het aanrecht te staan!

Topsport en ethiek 

Het is aannemelijk dat alle coaches in hun carrière met ethische dilemma’s te maken zullen krijgen. Dit boek is bedoeld om de coach aan het denken te zetten en te helpen in zijn sportomgeving,
waarin zoveel belangen, uitdagingen, maar ook verleidingen zijn, een eigen gedachte te vormen over wat belangrijk en waardevol is en bovendien hoe die waarden beschermd en bespreekbaar kunnen worden gemaakt. Waar sta ik voor, wat vind ik acceptabel, wat vind ik goed of fout?

 

 

NLcoach Winter School

NLcoach Winter SchoolRegistratiewebsite voor NLcoach Winter School

Arko Sports Mediaevents@sportsmedia.nl

Arko Sports Mediaevents@sportsmedia.nlhttps://www.aanmelder.nl/nlcoachwinterschool

2021-02-26

2021-02-26

OfflineEventAttendanceMode

EventScheduled

NLcoach Winter SchoolNLcoach Winter School0.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z

RotterdamRotterdamRotterdam Nederland