Deelnemer? Je hebt deze week alle praktische informatie per e-mail ontvangen. Bij vragen of last minute verhindering, mail events@sportsmedia.nl of app/bel Kim van der Haar (06 22 544 644).

Nog geen deelnemer? Inschrijven kan nog! 


Na ruim twee jaar corona lijkt de hele maatschappij afgelopen jaar in een enorme stroomversnelling te zijn gekomen. Wat betekent dat voor sponsoring?

Wie zijn de nieuwe spelers op de sponsormarkt? Welke branches en bedrijven worden de grote financiers van de toekomst? Welke sporten gaan de sportwereld veranderen? Welke culturele organisaties laten zich als innovators zien? Hoe gaat de klimaat- en energiecrisis de economie en het sponsorlandschap bepalen? Wat is het effect van de oorlog in Oekraïne op de sponsorbudgetten van bedrijven? Welke bedrijven worden de gamechangers van onze toekomst?

Op het Sponsorreport Jaarcongres proberen we jou en vele andere sponsorprofessionals uit Nederland antwoord te geven op deze en nog veel meer vragen. Maandag 16 januari staat alles in het teken van de New Boys and Girls on the Block!

Het congres kent boeiende bijdragen van onder andere Danny Cortenraede (co-founder Venturerock), Nisha Bakker (director partnerships The Ocean Cleanup), John van Lottum (founder Plaza Padel), Nathalie Lam (Philips Global) en Paul van den Acker (DHL).

Kosten voor deelname aan het jaarcongres bedragen voor abonnees op Sponsorreport met vroegboekkorting tot 25 december 2022 € 445,-. Geen abonnee? Dan kost deelname € 545,-. Vanaf 25 december kosten tickets € 495,- (abonnees) en € 595,- (niet-abonnees). Dit is inclusief een half jaar abonnement op Sponsorreport. Schrijf nu in!

Als VIP naar de Vrienden van Amstel, Live!
Als deelnemer aan het Sponsorreport Jaarcongres kun je ook als VIP de show van de Vrienden van Amstel, Live bijwonen die op 16 januari ’s avonds in Ahoy is. Met dank aan Amstel is er een beperkt aantal VIP-tickets verkrijgbaar voor deze inmiddels uitverkochte show. Het Vrienden van Amstel, Live VIP Ticket is eenvoudig via het inschrijfformulier bij te boeken voor een bedrag van € 200,- (reguliere prijs € 295,- ex btw).

Het VIP-ticket omvat:
• hapje en drankje vooraf aan de show

• presentatie over de achtergronden van de sponsoring door Amstel

• drankjes tijdens de show

• Versnelde toegang tot Ahoy Arena via een speciale entree

• de beste plekken vanaf het VIP-terras

Het Sponsorreport Jaarcongres is bedoeld voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die werkzaam is of geïnteresseerd is in sport & cultuur sponsoring. Zoals bijvoorbeeld sponsor/cultuur managers bij commerciële organisaties, sportbonden, sportverenigingen en/ of culturele instellingen en maatschappelijke organisaties en ngo's.