Op dinsdag 20 juni hebben deelnemers aan de Awardshow de laatste praktische informatie per e-mail ontvangen. Mail info@sponsorringen.nl of bel 06 22 544 644.

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland.
De missie van de Stichting SponsorRingen is om door middel van het jaarlijks uitreiken van prijzen voor de beste sponsorcases het vakgebied sponsoring in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren. De SponsorRing (voor het eerst uitgereikt in 2001) is een vakprijs die de beste sponsorcases onder de aandacht brengt van een brede marketing- en communicatiedoelgroep

Sponsorcases kunnen worden ingediend in vier categorieën, te weten Sport, Maatschappij, Cultuur & Entertainment en Media. Ook bij de specialismen zijn er Ringen te verdelen en wel in de categorieën: Sponsorplatform, Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker en Businesscase. Deskundige vakjury's en de hoofdjury hebben zich inmiddels over de ingezonden cases gebogen.  

Tijdens de Awardshow op donderdag 22 juni 2023 van 17.00 - 23.00 uur worden naast de ringen voor de bovengenoemde categorieën plus voor Langlopende Sponsorships. 

Dit jaar zijn we te gast bij AFAS Live en kiezen we voor een andere, meer informele opzet van de Awardshow. De show met sitdown diner van voorheen vervangen we door een borrel met walking dinner en aansluitend een dynamische show waarin de prijzen worden uitgereikt onder leiding van Arno Kantelberg, Stijlpastoor des Vaderlands. Na de prijsuitreiking is er een gezellige afterparty. In deze opzet is het nog makkelijker om met meer vakgenoten bij te praten! Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar!

Dresscode: feestelijk


De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door de Gouden en Zilveren Vrienden van de SponsorRingen: