Uitreiking NSP-Jaarprijzen en vooral een gezellig samenkomst met collega's!

 

Op maandag 28 maart 2022 van 16:30 - 19:00 uur vindt de Sport & Media Borrel 2022 plaats. Met de versoepelingen mogen we weer bij elkaar komen en daar hebben we zo'n zin in! Het is tenslotte alweer een aantal jaar geleden dat we genoten van het Sport & Media Nieuwjaarsdiner.

De borrel staat in het teken van de uitreiking van de NSP-jaarprijzen. Daarnaast is het vooral een gezellige samenkomst met collega's en vakgenoten na een lange periode van sociale onthouding.

Prijsuitreikingen
De diverse jury’s hebben inmiddels hun keuzes bepaald en niets staat de bekendmaking van de prijswinnaars van het Sportnext sportjournalistiek talent van het jaar 2021, de Sportjournalist van het Jaar 2021, de Scoop van het Jaar 2021 en de Sportpersoonlijkheid van het Jaar 2021 meer in de weg.

Tevens worden de nummers 1, 2 en 3 van de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het Jaar 2021 gehuldigd en worden de waarde-cheques namens Cameraland overhandigd. 

De prijzen voor 2020 hebben we vorig jaar op een andere manier moeten uitreiken. Weten wie er toen gewonnen heeft? Kijk dan op de website van NSP waar onder het kopje NSP prijzen per prijs een artikel is verschenen over de winnaars. 

Voor wie?
De Sport & Media Borrel is bedoeld voor de leden van de NSP en relaties van zowel NSP, Nederlandse Loterij en Arko Sports Media op het vlak van sport & media. 

Deelname is gratis met een maximum deelname van 100 personen dus schrijf snel in!


De prijzen voor 2020 hebben we vorig jaar op een andere manier moeten uitreiken. Weten wie er toen gewonnen heeft? Bekijk de website van NSP waar onder het kopje 'NSP prijzen' per prijs een artikel is verschenen over de winnaars.