VSC-ledendag 2021
maandag 8 november

Podium voor de wetenschap

 

Je bent van harte welkom op de VSC-ledendag van 2021 op maandag 8 november in het Nederlands Watermuseum in Arnhem. De hele dag staat in het teken van wetenschap in onze wetenschapsmusea en science centers. We vieren de successen, delen ervaringen en zijn kritisch. Hoe belichten we de wetenschap? De twijfel, geschiedenis en toekomst? Op welke manier bieden we de wetenschap(pers) een podium? 

Volledig dagprogramma

Laat je inspireren door de keynote van Jim Jansen (New Scientist), ontdek hoe collega's samenwerken met wetenschappers achter de schermen en hoor hoe zij wetenschappers een podium bieden. De directeuren van Oyfo Techniekmuseum, UMU, Beeld en Geluid en Science Centre Delft vertellen je hoe zijn hun museum vernieuwen. Reflecteer op Onderzoekend en Ontwerpend Leren en ontdek wat TikTok BOOM! is. Lunch met elkaar, het bureau of het bestuur. En sluit de dag samen met ons af met cabaretier Patrick Nederkoorn en een borrel. Een verfrissende dag die inspiratie, reflectie en handvatten biedt.
 

Koop hier je ticket voor de VSC-ledendag

Een ticket voor de gehele dag kost €35.

Elkaar weer ontmoeten

Uiteraard is er binnen het programma van bezielende sprekers en prikkelende keuzesessies voldoende ruimte om collega's (beter) te leren kennen, met elkaar bij te praten en/of stoom af te blazen. We zien er naar uit jullie allen te ontmoeten! Het programma is in elk geval interessant voor collega's van MT/directie, educatie, publieksevenementen en marketing & communicatie, maar alle collega's die werkzaam zijn bij VSC-lid zijn van harte welkom.

Toegankelijkheid

We willen dat deze bijeenkomst toegankelijk is voor alle VSC-leden. Daarom houden we graag rekening met specifieke wensen. Heb je verzoeken m.b.t. toegankelijkheid? Laat het ons weten. Het museum is rolstoeltoegankelijk en heeft een lift, hulphonden zijn toegestaan.

Mis het niet!

Het aantal plekken voor de VSC-ledendag van 2021 is beperkt. Wil je zeker zijn van een plekje? Koop dan snel je ticket! Er zal geen livestream/hybride event worden georganiseerd.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren