Aanmelden

De VSC-ledendag vindt plaats op maandag 8 november 2021 bij het Nederlands Watermuseum in Arnhem.

Meld je aan voor de VSC-ledendag 2021 door onderstaande velden in te vullen en het ticket te kopen.

Directeuren en/of afgevaardigden van hun instelling kunnen zich via dit formulier ook aanmelden voor de ALV diezelfde dag om 15.45 (ook excl. deelname ledendag).

Graag tot 8 november!

Deze dag is volledig verzorgd, inclusief koffie, thee, versnaperingen, lunch en borrel. De lunch is grotendeels vegetarisch, aangevuld met enkele broodjes met vlees en vis.

We vragen dit jaar voor het eerst een financiële bijdrage voor deelname aan het de VSC-ledendag. De bijdrage voor de VSC-ledendag is €35. Je ontvangt de factuur per mail op het opgegeven e-mailadres.

Hoera! Als spreker, workshopgever, medewerker van gastorganisatie Nederlands Watermuseum of betrokkene bij de organisatie, krijg je de volledige dag vrij toegang! Je kunt onderstaand het vrije ticket 'kopen' voor €0 met de code 'vrijkaart2021' (kleine letters).

Je neemt geen deel aan de ledendag, maar komt wel naar de ALV vanaf 15.45. Vul in dat geval de kortingscode 'alleenalv' (kleine letters) in bij de betalingsopties. Je krijgt dan de optie om een gratis ticket a €0 te kopen en je op die manier aan te melden voor de ALV.

 

Als je achteraf nog even blijft plakken is dat uiteraard geen probleem. 

In verband met de continu veranderende coronamaatregelen werken we achter de schermen met een aantal scenario's. Je ontvangt enkele dagen voor 8 november een mail met de laatste details m.b.t. de coronamaatregelen op de VSC-ledendag. Mogelijkerwijs werken we met de CoronaCheck-app. Deelname is in dat geval alleen mogelijk met deze app en een IDbewijs. 

Veel dank voor uw aanmelding! Je kunt met vragen terecht bij Marianne Benning via marianne@vsc-netwerk.nl

€ 35,00

Totaal: € 35,00

Organisatiemedewerkers, sprekers, workshopgevers en collega's van onze host het Nederlands Watermuseum kunnen gebruik maken van een kortingscode.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren