De corona-pandemie bood veel tijd voor reflectie. Mogelijk heb jij deze tijd ook gebruikt om na te denken over wie je bent als coach. In dit webinar zetten we stappen in de richting van de coach die jij wilt zijn!  

Als trainer / coach ben je altijd bezig met het verbeteren en begeleiden van je sporters. Door de corona-pandemie viel een groot deel van je activiteiten weg en stond je gedwongen stil. Wat heeft dit met je gedaan? Heb je die tijd gebruikt voor bijscholing en reflectie? Heeft het je leven opgeschud en stel je je andere vragen dan voorheen? In dit webinar draait het juist daarom: wie wil je zijn als coach? En hoe kun je door zelfreflectie een betere coach worden? 

Tijdens het webinar ga je aan de slag met de vragen: wat voor coach wil jij zijn? En hoe kun je die 'betere' coach worden, als je kijkt naar je ervaringen en alle doorgemaakte veranderingen? Met de ervaren SPORTPSYCHOLOOG VSPN®, Yara van Gendt, ga je aan de hand van vele vragen en activerende werkvormen in twee uur aan de slag.

Leerdoelen
Na afloop van het webinar:

  • ben je je bewust van je (leer)ervaringen in coronatijd;
  • ben je je bewust(er) van welke coach je wilt zijn;
  • heb je de eerste stappen gezet richting de coach die je wilt zijn;
  • heb je een plan om die nog betere coach te worden.

Prijs
De prijs voor deelname aan het webinar bedraagt € 45,- voor leden van NLcoach. Niet leden betalen € 75,-. Prijzen zijn exclusief btw.

Doelgroep
Het webinar is bedoeld voor trainers, coaches, docenten, buurtsportcoaches en andere professionals die zichzelf tijdens de corona-pandemie vragen hebben gesteld over hun rol in de begeleiding van sporters en leerlingen. 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met 4.000 leden. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar en daarmee krijg je onder andere korting op NLcoach evenementen. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan direct lid en krijg naast genoemde korting ook vier keer per jaar het magazine NLCOACH plus een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via https://www.nlcoachvereniging.nl/word-lid/