Onlangs is naar alle deelnemers de praktische informatie verzonden? Niet gekregen of wil je je nog inschrijven? Mail dan naar events@sportsmedia.nl of bel naar 06-81363188

Als trainer/coach kun jij voor je sporters het verschil maken. Alleen kennis is niet genoeg. Veel mensen hebben dezelfde opleidingen gevolgd, beschikken over dezelfde kennis en hebben gelijke vaardigheden om een taak uit te kunnen voeren. 

Bij optimaal presteren gaat het niet om de beste fysieke vaardigheden. Juist de mentale vaardigheden om je potentie te kunnen benutten zijn cruciaal. Denk aan de bodyguard. Hij / zij is niet effectief door zijn fysieke bouw maar juist door zijn opmerkzaamheid voor veranderingen in de omgeving. Een succesvolle ondernemer is niet succesvol omdat hij veel weet. Veel meer draait het om het vermogen over angsten heen te kunnen stappen en met een scherp oog voor kansen snel te kunnen schakelen. 

Leerdoelen
Na het volgen van de workshop:

  • heb je een alertheid ontwikkeld, waardoor opmerkzaam en alert zijn je geen (extra) moeite kost; 
  • weet je hoe je je geest op pauze kunt zetten om volledig in het moment te blijven;
  • hoe je een krachtige mindset voor succes en groei kunt creëren;
  • ben je niet bang voor tegenslagen, maar kun je genieten van uitdagingen en weerstand;
  • heb je inzicht in het krijgen van een vechtersmentaliteit;
  • kun je inspanning en ontspanning op de juiste manier in zetten. 

Doelgroep
Coaches, trainers, begeleiders, managers en iedereen met een leidinggevende of docerende taak. Daarnaast is deze workshop ook geschikt voor sporters die hun persoonlijke kracht, op hun eigen niveau, willen verbeteren.  

Prijs
Als lid van NLcoach (deelnemers worden gecontroleerd op actief lidmaatschap) betaal je € 110,-. Geen lid van NLcoach? Dan betaal je betaal je € 160,-. Deelname is inclusief het boek 'Trojan Workout, the fast track to a sharper mind and a stronger body' van Martijn Bos (ter waarde van € 24,95). Genoemde prijzen zijn exclusief btw. 


De workshop laat zich uitstekend combineren met de andere workshop van Martijn Bos, Vlijmscherpe focus. Deze workshop vindt plaats op woensdag 8 november 2023 in Haarlem. Klik hier voor meer informatie.