Hoor van Krav Maga expert Martijn Bos alles
over focus en awareness!

Om mensen hun volledige potentie te laten benutten, is het jouw taak als trainer/coach om het verschil te maken. Dit geldt zowel in de sport als in het onderwijs en bedrijfsleven. Alleen kennis is niet genoeg. Veel mensen hebben dezelfde opleidingen gevolgd, beschikken over dezelfde kennis en hebben gelijke vaardigheden om een (sportieve) taak uit te kunnen voeren. 

Het ligt in jouw vermogen om het het verschil te maken en om de mensen die jij begeleidt, te laten presteren vanuit hun persoonlijke kracht met de juiste focus en awareness. Dit zijn dezelfde vaardigheden die mensen voldoening en motivatie geven in hun presteren, of ze nu winnen of verliezen. 

Je leert in deze workshop hoe als coach alertheid en bewustwording op te roepen in je sporter, zodat hij / zij op de juiste momenten kan presteren. Het gaat om het vermogen om prioriteiten te kunnen stellen maar ook om timing en beheersing. Het effectief kunnen managen van emoties en 'het moment pakken' horen daar ook bij. 

Leerdoelen
Na het volgen van de workshop:

  • weet je hoe je optimaal kunt functioneren onder stress;
  • kun je focus creëren in het moment dat er echt toe doet;
  • heb je het vermogen om prioriteiten te stellen;
  • heb je geleerd je eigen emoties te managen;
  • ken je zeven Krav Maga principes voor optimale prestaties.

Doelgroep
Coaches, trainers, begeleiders, managers en iedereen met een leidinggevende of docerende taak. Daarnaast is deze workshop ook geschikt voor sporters die hun persoonlijke kracht, op hun eigen niveau, willen verbeteren. 

Prijs
Als lid van NLcoach (deelnemers worden gecontroleerd op actief lidmaatschap) betaal je € 110,-. Geen lid van NLcoach? Dan betaal je betaal je € 160,-. Deelname is inclusief het boek 'Trojan Workout, the fast track to a sharper mind and a stronger body' van Martijn Bos (ter waarde van € 24,95). Genoemde prijzen zijn exclusief btw. 


De workshop laat zich uitstekend combineren met de andere workshop van Martijn Bos, Sterk staan in elke situatie. Deze workshop vindt plaats op donderdag 7 december 2023 in Haarlem. Klik hier voor meer informatie.