Samenwerking

Deze collegereeks is een samenwerking tussen Nyenrode Business Universiteit en Cobouw.

Tijden

10, 17 en 31 mei, 7, 15 en 21 juni 2021. Let op: alle colleges vinden plaats op maandag, met uitzondering van 15 juni (dinsdag).
 
De colleges worden op maandagen gegeven. De ontvangst is vanaf 15.00 uur, de colleges starten om 15.30 uur precies en eindigen omstreeks 19.00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je, indien je de collegereeks op locatie volgt, een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houd je nog een behoorlijke avond over. 

 

Certificaat

Je ontvangt een deelnamecertificaat van Cobouw en Nyenrode na het volgen van ten minste vijf colleges. 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3620 AC Breukelen.
Klik hier voor de route.

Inschrijfgeld

Klassikale deelname: € 2.295,- per persoon, excl. btw

Digitale deelname: € 1.995,- per persoon, excl. btw

De prijs voor is inclusief documentatie en certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Cobouw. Bij klassikale deelname ook koffie/thee en een lichte maaltijd.

Verhindering

Ben je verhinderd en kun je een college niet bijwonen? Het betreffende college inhalen is niet mogelijk. Je kan kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden via klantenservice@vakmedianet.nl.

Contact Vakmedianet

Vragen over jouw inschrijving:

088 - 5840 888, klantenservice@vakmedianet.nl.

Corona update

Klik hier voor de laatste updates over opleidingen, evenementen en workshops i.v.m. het Corona virus. 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.