Webinar

Emotion-focused therapie voor adolescenten

donderdag 6 juni 2024

19.30 tot 21.00 uur – online

 met Erik Peeters

 

Op 2 juni is het internationale  Emotion Awareness Day om stil te staan bij emoties als ons belangrijkste motivatiesysteem en ons kompas. In 2021 is deze internationale dag door onze Noorse collega’s van The Norwegian Institute of Emotion Focused Therapy (NIEFT) gelanceerd.

In het kader van de Emotion Awareness Day organiseert werkgroep K&J van de VPeP een webinar over  Emotion-focused therapie bij adolescenten (EFT-Y).

EFT is een experiëntieel model waarin het verdiepen en differentiëren van de emotionele ervaring centraal staat. Om Emotion-focused therapie te laten aansluiten bij de specifieke ontwikkelingsaspecten van de adolescent zijn aanpassingen gedaan op zowel het theoretische model als op de werkvormen. Naast de stoelentechnieken en focusingtaken, worden er ook andere creatieve en symbolische werkvormen gebruikt die aansluiten bij de adolescent. Ook zal er aandacht zijn voor de systemische aspecten en het betrekken van ouders en opvoeders in de behandeling.

Wat zijn de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan bij de adolescenten en kunnen we de werkvormen ook toepassen bij volwassenen?   

 

We nodigen je van harte uit voor dit webinar!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren