Maandag 9 augustus 2021 staat in het teken van trainers/coaches in het betaald voetbal in Nederland. Deze gehele middag is een ode aan alle trainer/coaches. Zo worden de Rinus Michels Awards uitgereikt en presenteert de CBV voor het 25-jarig jubileum het boek 'Hollandse Meesters - Ode aan de Nederlandse voetbalcoaches'.

Er is een aansprekend inhoudelijke programma samengesteld, dat onder leiding staat van Renate Verhoofstad en bijdragen kent van onder andere Hugo Borst en Frank Heinen. Na het programma is er de mogelijkheid tot een afsluitende borrel en gezamenlijk dinerbuffet.   

Deelname is alleen mogelijk na een persoonlijke uitnodiging en er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Bij vertrek ontvangt iedere aanwezige een exemplaar van het jubileumboek. Deelname staat ook open voor vertegenwoordigers van de regionale en landelijke pers. 


Corona-maatregelen
Je bent van harte welkom bij de bijeenkomst als je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19 en een bewijs daarvan óf een recente negatieve test-uitslag kunt laten zien via de coronacheck-app. Bij binnenkomst op de locatie vragen we je om die informatie.