Speciale jubileumeditie -
10e Schaatstrainerscongres

Het is belangrijk dat je als trainer-coach grenzeloos nieuwsgierig bent en blijft, open staat voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën en blijft leren! Een trainer-coach is immers een essentiële schakel waar het gaat om ledenbehoud en om het opleiden en ontwikkelen van sporters; niet alleen op sportief vlak maar ook op persoonlijk vlak. Om ervoor te zorgen dat jouw sporter zich in een veilige omgeving kan ontwikkelen en dat zijn/haar talent (ongeacht het niveau) er optimaal uit kan komen, is het essentieel dat jij bij blijft en je verreikt met de meest actuele kennis. NSTV, NLcoach en KNSB bieden je graag die mogelijkheid tijdens het Schaatstrainerscongres op zaterdag 13 juni 2020 in Garderen. 

Tijdens deze bijzondere jubileumeditiie reiken wij jou kennis aan die ervoor zorgt dat je begrijpt wat je sporters nodig hebben, waar hun ontwikkelbehoeftes liggen, hoe je ze kunt stimuleren & motiveren, hoe je het sportplezier kunt vergroten en hoe je samen met je sporters tot mooie prestaties kunt komen.

Programma
Het programma bestaat uit inspirerende plenaire lezingen en verdiepende, praktische workshops (zowel sportspecifiek als generiek). Wat denk je van Erik Scherder en Ard Schenk, die je meenemen in het verhaal van het fitte brein. Gegarandeerd een bijdrage die je brein in beweging brengt!

De workshops worden interactief ingestoken met veel ruimte voor vragen en discussie. Je kiest zelf aan welke workshops je wilt deelnemen en krijgt zo de handvatten aangereikt voor jouw eigen praktijk.

Natuurijk zijn er ook voldoende momenten in het programma om met je vakgenoten bij te praten. 

Doelgroep
Schaatstrainers niveau 2-4 (langebaan, kunstrijden, shorttrack en inline). Er is plaats voor maximaal 180 personen.