Sprekers


Plenaire sprekers

Willem-Jan Molleman


Willem-Jan is vice-voorzitter van NSTV. Na 10 jaar de clubselectie van IJsclub Voorschoten te hebben getraind en diverse trainersdiploma’s te hebben gehaald (t/m niveau 4), traint Willem-Jan nu team WJM met diverse rijders van junior B tot senior. Willem-Jan heeft zelf diverse WK’s Masters gereden.

Ard Schenk

(bio)

Prof. Dr. Erik Scherder

(bio)

Erben Wennemars

(bio)

 

Workshop sprekers

Iris Gündel

Als ondernemer, auteur, trainer en spreker is Iris een verbinder pur sang en weet zij de juiste snaar te raken. Ze is mede-eigenaar van TAG Movement en zet zich in om zowel individueel als in teams, organisaties te begeleiden tot het optimale prestatieklimaat. Daarnaast wordt zij veelvuldig gevraagd als spreker, dagvoorzitter en debatleider. Iris Gündel richtte samen met Marco Hoogerland en Joost Leenders van de Talent Academy Group dit label op. 

Niels Kerstholt
(bio)
Beorn Nijenhuis
(bio)
Nicolette Schipper van Veldhoven

Sinds eind 2014 is Dr. Nicolette Schipper van Veldhoven lector Sportpedagogiek, in het bijzonder naar een veilig sportklimaat,  aan hogeschool van Windesheim / Calo Zwolle. Ze is tevens werkzaam als programmamanager Onderzoek en Innovatie bij NOC*NSF.

Voorafgaand aan deze functies was zij onder andere universitair docent aan de Universiteit Utrecht, Vakgroep Pedagogiek, Sectie Sport, Bewegen en Gezondheid. Nicolette heeft veel expertise en ervaring op het terrein van speciale bewegingsprogramma’s voor kinderen ‘die iets hebben’, motorische vaardigheden, sportpedagogiek, training geven, coachen en adviseren.

Pons Jan Vermeer
Pons Jan Vermeer is van oorsprong sportdocent met als favoriete richting de tennissport. In het verleden heeft hij tien jaar gewerkt als nationaal trainer bij de K.N.L.T.B. waar hij medeverantwoordelijk was voor de Nederlandse jeugdselectie. Zijn interesse ligt in alles wat de prestaties en balans van mensen verbetert (fysiek, mentaal en emotioneel). Al twaalf jaar werkt hij voornamelijk buiten de tennissport als coach/trainer/facilitator voor verschillende doelgroepen (topsporters, onderwijs, bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland).
Katja Wories 
Katja Wories is fysiotherapeut en performance coach (top)sporters en sinds 2014 eigenaresse van Topvorm Fysiotherapie.