Misset Terras Top 100 - Event 2021
  • Home
  • Terras Top 100 event
    • Terras Top 100 event
    • Locatie
    • Programma
  • Onderzoekstraject
    • Onderzoekstraject
    • De vakjury
    • Hier let de jury op
    • De hoofdjury
    • Tips van de jury
    • Publieksprijs
  • Eregalerij
  • Speciale editie
Misset Terras Top 100 - Event 2021
  • Home
  • Terras Top 100 event
    • Terras Top 100 event
    • Locatie
    • Programma
  • Onderzoekstraject
    • Onderzoekstraject
    • De vakjury
    • Hier let de jury op
    • De hoofdjury
    • Tips van de jury
    • Publieksprijs
  • Eregalerij
  • Speciale editie

 

De hoofdjury

 

 

 

Alexandra Viersma

Alexandra Viersma zorgt voor alle zaken die te maken hebben met personeel waaronder de sollicitaties, opleidingen, workshops, roosters,
salarisadministratie en uren. Zorgt voor een goede balans tussen de werknemers onderling en zorgt dat alle werknemers de juiste workshop en cursussen volgen. Ook is Alexandra verantwoordelijk voor de inrichting en indeling van het restaurant en van het terras, de logistiek en routing. "Met Van Speijk zijn we jarenlang bezig om in ons segment de beste te worden/te zijn. Resultaat: 6 jaar achtereen een plek in de Terras Top 100, in 2015 een plek in de Koffie Top 100 (en in 2016 en 2017 een plek in de top 50), Iens topper in 2016 en 2017, jarenlang erkend “goed getapt” bedrijf (bronzen tapknop 2013) en 3 jaar gastbedrijf geweest van “goed getapt on tour”.

 

Arnoud Schimmel

Arnoud Schimmel houdt zich bezig met de combinatie van keuken en bediening en is in zijn restaurant hoofdzakelijk bezig ervoor te
zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd; voor de keuken met betrekking tot workshops en trainingen en bij de bediening met de gastvrijheidstraining en de kennis van de producten. Hij kijkt naar de beoogde doelgroep en of de producten daar bij aansluiten. Tevens houdt hij zich bezig met de cijfers, afspraken met leveranciers en de gehele bedrijfsvoering. Alles wat te maken heeft met personeel in de bediening wordt hoofdzakelijk overgelaten aan zijn partner Alexandra Viersma. Is altijd op zoek naar innovaties en bijzonderheden.  

 

Barry Zwinkels

Al voordat hij Restaurant Wollebrand startte heeft Barry Zwinkels al veel nuttige ervaring op gedaan door als jonge ondernemer een bedrijf te starten voor het produceren en leveren van bloemboeketten aan supermarktketens in heel Europa. Doordat de retail alleen een uniform product accepteert, ben je bewust bezig met het leveren van constante kwaliteit. Na de verkoop van het bloemenbedrijf heeft Barry deze kennis meegenomen naar de horeca. Door een goede routing, efficiënt werken en goed nadenken over de logistiek, kunnen vooral bij extreme drukte de medewerkers nog steeds aandacht geven aan de gast. Expertise: efficiëntie en logistiek t.b.v. een constante kwaliteit.

 

Gert Boonen

Dertien jaar geleden opende Gert Boonen, samen met zijn compagnon Omar Dahak, De Boterlap in Harderwijk. Met De Boterlap won hij in 2009 én 2013 de Terras Top 100 en medio maart 2018 openden zij een tweede Boterlap in Ermelo. Als lid van de hoofdjury draagt Gert bij aan de ontwikkeling van de Terras Top 100 vanuit het oogpunt van inkoop en strategie. Zijn commercieel inzicht en strategisch ondernemerschap met langetermijnvisie zijn focuspunten tijdens de hoofdjurybezoeken.

 

Judith Zwinkels

Na de Hotelschool heeft Judith Zwinkels-Broch in diverse hotels en restaurants gewerkt. Tevens kwam ze meerdere malen uit voor het Oranje handbalteam waarmee ze nationale en internationale wedstrijden heeft gespeeld. Topsport staat synoniem voor doorzetten, willen winnen, teamplayer, prestatiegericht en bovenal je als individu vol inzetten om vervolgens met het gehele team successen te kunnen behalen. Expertise: team/medewerkers. Aandachtspunten: teamgevoel, samenwerking, onderlinge sfeer, maar ook behoud van medewerkers, hoe lang blijven ze gemiddeld, wat investeren ze in de medewerkers op het gebied van trainingen etc.

 

Luberto Agricola

Luberto Agricola begon op zijn 14e met het werken in de horeca. Al op zijn 19e startte hij zijn eerste eigen bedrijf, in de bootverhuur, maar 's avonds bleef hij altijd in de horeca werken. Toen hij 25 was kocht Agricola zijn eerste horecazaak, daarop volgde nog 9 andere zaken in zowel natte als droge horeca. De uitdaging voor hem was om een zaak die op leven na dood was, weer een top tent te maken. 

Momenteel is Agricola voornamelijk bezig met het bewaken van de sfeer, letten op kwaliteit, inkoop en samen met het management het aansturen van top bedrijven 't Gerecht en het Postkantoor in Heerenveen.

 

Marjon Prummel

Marjon Prummel is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft twee jaar Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Marjon is hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Omdat Misset Horeca de grootste online community is in de horeca, weet Marjon als geen ander hoe je via de inzet van websites, online platforms en social media een sterk merk kunt bouwen. Zij zal bij het jureren dan ook vooral letten op de (online) presentatie van het bedrijf, de ondernemer en het personeel. Daarbij gaat het om de merkuitstraling in het algemeen, maar ook om de communicatie naar buiten toe.

Michael Simon

Michael Simon is jurylid van de Terras top 100 en als redacteur van Misset Horeca ook redactioneel coördinator van deze lijst en
van de Café Top 100. Hij heeft jarenlang in de horeca gewerkt in binnen- en buitenland. Van afwasser en runner tot ober en barman. Hij studeerde journalistiek in Tilburg en werkt sinds 2011 voor Misset Horeca.

 

Omar Dahak

Omar Dahak is ondernemer, chefkok/eigenaar van de Boterlap (Harderwijk/Ermelo). Al van kleins af aan actief in de horeca als kok en ervaring mogen opdoen bij diverse gerenommeerde chefs als Robert Kranenborg en Jonnie Boer. Via de internationale cruise, als chefkok bij het Nonnetje neergestreken waar hij als hoogtepunt in 2004 een Michelin-ster heeft mogen behalen. Inmiddels als ondernemer, conceptdenker, liefhebber van puur eten, en met de dubbele Terras Top 100-winst bij de Boterlap, al diverse terrasbootcamps gepresenteerd. Is via vakjurylid in 2018 hoofdjurylid geworden met extra culinaire input voor de jurering van de Terras Top 100!

 

Misset Terras Top 100 - Event 2021

Misset Terras Top 100 - Event 2021Registratiewebsite voor Misset Terras Top 100 - Event 2021

Misset Terras Top 100 - Event 2021terrastop100@vakmedianet.nl

Misset Terras Top 100 - Event 2021terrastop100@vakmedianet.nlhttps://www.aanmelder.nl/126274

2021-09-06

2021-09-06

OfflineEventAttendanceMode

EventScheduled

Misset Terras Top 100 - Event 2021Misset Terras Top 100 - Event 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z

De WerfDe WerfBastion 2 4351 BG Veere Nederland

De Terras Top 100 wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdpartner:

 
 
 

Onze partners:

 


 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Locatie

De Werf
Bastion 2
4351 BG Veere

Heb je vragen?

Neem contact op met ons: terrastop100@vakmedianet.nl

Wil je partner worden?

Neem contact op met
Guido Duijzers
06 44 381 501
guidoduijzers@​vakmedianet.nl

 

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Gebruiksvoorwaarden, Disclaimer en Privacy Statement
Vakmedianet logo
Privacywaarborg logo