De hoofdjury
|
Alexandra ViersmaAlexandra Viersma zorgt voor alle zaken die te maken hebben met personeel waaronder de sollicitaties, opleidingen, workshops, roosters, |
|
Arnoud SchimmelArnoud Schimmel houdt zich bezig met de combinatie van keuken en bediening en is in zijn restaurant hoofdzakelijk bezig ervoor te |
|
Barry ZwinkelsAl voordat hij Restaurant Wollebrand startte heeft Barry Zwinkels al veel nuttige ervaring op gedaan door als jonge ondernemer een bedrijf te starten voor het produceren en leveren van bloemboeketten aan supermarktketens in heel Europa. Doordat de retail alleen een uniform product accepteert, ben je bewust bezig met het leveren van constante kwaliteit. Na de verkoop van het bloemenbedrijf heeft Barry deze kennis meegenomen naar de horeca. Door een goede routing, efficiënt werken en goed nadenken over de logistiek, kunnen vooral bij extreme drukte de medewerkers nog steeds aandacht geven aan de gast. Expertise: efficiëntie en logistiek t.b.v. een constante kwaliteit. |
|
Gert BoonenDertien jaar geleden opende Gert Boonen, samen met zijn compagnon Omar Dahak, De Boterlap in Harderwijk. Met De Boterlap won hij in 2009 én 2013 de Terras Top 100 en medio maart 2018 openden zij een tweede Boterlap in Ermelo. Als lid van de hoofdjury draagt Gert bij aan de ontwikkeling van de Terras Top 100 vanuit het oogpunt van inkoop en strategie. Zijn commercieel inzicht en strategisch ondernemerschap met langetermijnvisie zijn focuspunten tijdens de hoofdjurybezoeken. |
|
Judith ZwinkelsNa de Hotelschool heeft Judith Zwinkels-Broch in diverse hotels en restaurants gewerkt. Tevens kwam ze meerdere malen uit voor het Oranje handbalteam waarmee ze nationale en internationale wedstrijden heeft gespeeld. Topsport staat synoniem voor doorzetten, willen winnen, teamplayer, prestatiegericht en bovenal je als individu vol inzetten om vervolgens met het gehele team successen te kunnen behalen. Expertise: team/medewerkers. Aandachtspunten: teamgevoel, samenwerking, onderlinge sfeer, maar ook behoud van medewerkers, hoe lang blijven ze gemiddeld, wat investeren ze in de medewerkers op het gebied van trainingen etc. |
|
Luberto AgricolaLuberto Agricola begon op zijn 14e met het werken in de horeca. Al op zijn 19e startte hij zijn eerste eigen bedrijf, in de bootverhuur, maar 's avonds bleef hij altijd in de horeca werken. Toen hij 25 was kocht Agricola zijn eerste horecazaak, daarop volgde nog 9 andere zaken in zowel natte als droge horeca. De uitdaging voor hem was om een zaak die op leven na dood was, weer een top tent te maken. Momenteel is Agricola voornamelijk bezig met het bewaken van de sfeer, letten op kwaliteit, inkoop en samen met het management het aansturen van top bedrijven 't Gerecht en het Postkantoor in Heerenveen. |
|
Marjon PrummelMarjon Prummel is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft twee jaar Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Marjon is hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Omdat Misset Horeca de grootste online community is in de horeca, weet Marjon als geen ander hoe je via de inzet van websites, online platforms en social media een sterk merk kunt bouwen. Zij zal bij het jureren dan ook vooral letten op de (online) presentatie van het bedrijf, de ondernemer en het personeel. Daarbij gaat het om de merkuitstraling in het algemeen, maar ook om de communicatie naar buiten toe. |
Michael SimonMichael Simon is jurylid van de Terras top 100 en als redacteur van Misset Horeca ook redactioneel coördinator van deze lijst en |
|
|
Omar DahakOmar Dahak is ondernemer, chefkok/eigenaar van de Boterlap (Harderwijk/Ermelo). Al van kleins af aan actief in de horeca als kok en ervaring mogen opdoen bij diverse gerenommeerde chefs als Robert Kranenborg en Jonnie Boer. Via de internationale cruise, als chefkok bij het Nonnetje neergestreken waar hij als hoogtepunt in 2004 een Michelin-ster heeft mogen behalen. Inmiddels als ondernemer, conceptdenker, liefhebber van puur eten, en met de dubbele Terras Top 100-winst bij de Boterlap, al diverse terrasbootcamps gepresenteerd. Is via vakjurylid in 2018 hoofdjurylid geworden met extra culinaire input voor de jurering van de Terras Top 100! |
Misset Terras Top 100 - Event 2021
Registratiewebsite voor Misset Terras Top 100 - Event 2021Misset Terras Top 100 - Event 2021terrastop100@vakmedianet.nl
Misset Terras Top 100 - Event 2021terrastop100@vakmedianet.nlhttps://www.aanmelder.nl/126274
2021-09-06
2021-09-06
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Misset Terras Top 100 - Event 2021Misset Terras Top 100 - Event 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
De WerfDe WerfBastion 2 4351 BG Veere Nederland