Bouw een website

Bouw een
website

Creëer gemakkelijk een event website met de juiste uitstraling. In aanmelder.nl kunt u uw eigen huisstijl op alle pagina's toepassen.

Creëer een formulier

Creëer een
formulier

Stel een registratieformulier samen dat voor u werkt. Laat genodigden gemakkelijk registreren en betalen met een eigen formulier op maat.

Nodig gasten uit

Nodig
gasten uit

Geef vorm aan een uitnodiging die uw genodigden echt aanspreekt. Vergroot de opkomst en stem uw uitnodiging op uw evenement af.

Beheer alle statistieken

Beheer alle
statistieken

U heeft niet alleen inzicht in alle up-to-date statistieken, u kunt ook alle deelnemergegevens beheren. Houd zo alle touwtjes in handen.

Prijzen

Onze prijzen zijn zonder poespas. Kies simpelweg het pakket dat het beste past bij uw event en budget. Met de juiste features en een directe berekening van uw kosten kunt u zo goed voorbereid uw event starten.

aanmelder.nl op maat

Het aanmelder.nl Enterprise Team maakt maatwerk registratie-oplossingen voor uw organisatie.

Door nieuwe modules te ontwikkelen of te koppelen aan uw bestaande systemen, ontstaat een krachtig en flexibel registratieplatform dat optimaal is aangepast aan uw situatie.

Deelnemersregistratie voor Nikon NetherlandsDeelnemersregistratie voor TEDx DelftDeelnemersregistratie voor IBM ResearchDeelnemersregistratie voor Delft University of TechnologyDeelnemersregistratie voor Erasmus University RotterdamDeelnemersregistratie voor MKB NederlandDeelnemersregistratie voor Syntens InnovatiecentrumDeelnemersregistratie voor Universiteit van Amsterdam

meer dan 1,000,000 deelnemers geregistreerd voor evenementen van de bovenstaande bedrijven

Conferentie organiseren

Er komt veel kijken bij het organiseren van een conferentie. Een eerste stap van een conferentie organiseren is het vinden van een goede locatie voor uw conferentie en het bepalen van de datum voor uw conferentie. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor het organiseren van uw conferentie. Verder raden wij u aan uw conferentie organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw conferentie organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

More