Misset Horeca

Terras Top 100 2021

 

Bekendmaking: 6 september 2021 - De Werf, Veere

 

 

 

 

 

Misset Horeca Terras Top 100 2021

GOED NIEUWS! Dit jaar gaat de Terras Top 100 door! In coronatijden is de Terras Top 100 wel een beetje anders dan je van ons gewend bent. We hanteren dit jaar lagere inschrijftarieven, een aangepast jurytraject én een maximum aantal inschrijvingen. Lees hier wat verandert voor jou. Staat jouw terras straks in de Terras Top 100 2021 van Nederland?

Inschrijven

De inschrijving voor het jurytraject van de Terras Top 100 2021 is helaas gesloten. Op 6 september 2021 vindt de bekendmaking van de Misset Horeca Terras Top 100 2021 plaats op het terras van de Werf in Veere. Alle bedrijven die in de lijst staan zijn uitgenodigd en mogen dit feestelijke evenement bijwonen. Zij krijgen op het event pas te horen op welke positie ze zijn geëindigd. 

Noot voor pers: Voor meer informatie of het bijwonen van de bekendmaking van de Misset Horeca Terras Top 100: neem contact op met Michael Simon, redacteur Misset Horeca en coördinator van de Terras Top 100: michaelsimon@vakmedianet.nl of 06 1012 4810.

Vanaf 7 september kun je je weer inschrijven voor het jurytraject van de Misset Horeca Terras Top 100 2022. 

 

Haal alles uit je terras met de Terras Top 100

Krijg inzicht in hoe jouw terras ervoor staat door mee te doen aan de Misset Horeca Terras Top 100. De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Door deelname aan dit traject toon je jouw ambitie en krijg je handvatten om nog meer uit je terras te halen. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap… uiteindelijk weet je precies wat de sterke punten en de verbeterpunten van jouw terras zijn.

Waarom meedoen?

Eenmalig sterk gereduceerd tarief!

Je kunt deelnemen aan deze speciale Terras Top 100 editie voor een (eenmalig) gereduceerd tarief! Doe mee voor slechts € 79,- als je abonnee bent. Let op: vol=vol.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw terras

Als je eenmaal in de Terras Top 100 staat kun je uitdragen: dít is een Terras Top 100-zaak. Een betere promotie is er niet. Ben je de beste van Limburg, draag dat uit. Maar wellicht ben je de beste van Zuid-Limburg, ook een titel, toch?

Goed voor de onderlinge teamspirit

Niets is leuker dan gezamenlijk het niveau van het bedrijf omhoog te tillen. Zodra de eerste zonnestralen doorbreken en de kans op een onaangekondigd jurybezoek groeit, is het voor elke werknemer de kunst om zijn beste beentje voor te zetten.

 

 Nog niet overtuigd? Lees dan deze 8 redenen om mee te doen aan de Terras Top 100>>
 

 
 

 

Waarom doen je collega's mee?
 

"Meedoen aan de Terras Top 100 is niet alleen om het plaatsje op de lijst of een mooie overwinning.  Het  is  ook  een  instrument  om  het  beste  in  onze  medewerkers naar boven te halen en ze te motiveren"Oud-deelnemer 2019

 

"De Terras Top 100 is een mooie lijst waar ieder zichzelf respecterend horecabedrijf met terras zou mee moeten doen!" - Oud-deelnemer 2019

 

"Aanrader voor iedere horeca-ondernemer (met terras) om je te blijven inspireren en om te blijven verbeteren. Deelname geeft je tips en nieuwe inzichten. Geen reden om niet mee te doen ;-)." - Oud-deelnemer 2019

 

"Voor ieder horecabedrijf zou het een uitdaging moeten zijn om in de Terras Top 100 te staan, ieder bedrijf kan hier enorm van leren om zijn bedrijf beter te maken, teamspirit te krijgen en om deze prijs te winnen."- Oud-deelnemer 2019

 

 

Hoe werkt het?

 

Meld je terras aan voor de Terras Top 100 2021. Let op: vol=vol.

Juni: Alle ingeschreven terrassen krijgen een bezoek van de vakjury. 

Juli: De best scorende 100 bedrijven krijgen een 2e vakjury bezoek. 

Hoofdjury brengt een bezoek aan de top.

De Terras Top 100 wordt op 6 september bekend gemaakt bij de winnaar van vorige editie, de Werf in Veere.
Totaal aantal gasten wordt bepaald door regels en richtlijnen vanuit RIVM.

Bekijk hier alles over het onderzoekstraject>>

Kijk terug

Kijk de video terug van editie 2019. Met een aantal trotse ondernemers aan het woord.