Met onder anderen:

Martin Visser

Martin Visser is journalist, columnist en econoom. Hij studeerde algemene economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft in zijn carrière o.a. gewerkt voor Elsevier en het Financieele Dagblad. Tegenwoordig is hij columnist en verslaggever bij de Telegraaf. Als economisch commentator is hij veelgevraagd voor radio en tv.

Peter Hein van Mulligen

Peter Hein van Mulligen is sinds 2012 hoofdeconoom van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Hij laat regelmatig zijn licht schijnen over economische ontwikkelingen in Nederland in de krant, op radio en tv en via Twitter. Begin 2019 won hij het tv-programma De Slimste Mens.

Josette Dijkhuizen

Als ondernemer én bijzonder hoogleraar verbindt Josette Dijkhuizen wetenschap aan praktijk op het thema ondernemerschap. Dat doet zij door haar kennis, ervaring en netwerk in te zetten voor de verdere bedrijfsmatige en persoonlijke ontwikkeling van ondernemers en ondernemende mensen, en door innovatieve projecten op te zetten die van maatschappelijke en economische waarde zijn.

Rob Witjes

Rob Witjes is hoofd van de afdeling Arbeidsmarktinformatie en –advies en is binnen UWV verantwoordelijk voor het monitoren van de arbeidsmarktontwikkelingen. Het gaat daarbij vooral om arbeidsmarktinzichten op landelijk, regionaal en sectoraal niveau, gerelateerd aan het bestrijden en het voorkomen van werkloosheid.

Albert Jan Swart

Albert Jan Swart is sectoreconoom bij ABN AMRO. Binnen de afdeling Sector Expertise richt hij zich op de sectoren Industrie en Transport & Logistiek. Zijn aandacht gaat ook uit naar de manier waarop ondernemers op deze ontwikkelingen proberen in te spelen bij het bepalen van hun strategie. Hij gaat graag bij bedrijven langs om daarover in gesprek te gaan. Voorheen werkte Albert Jan als financieel journalist, onder meer bij De Telegraaf.

Marjolijn Jaarsma

Marjolijn Jaarsma is onderzoeker en woordvoerder economie bij het CBS. Zij geeft tekst en uitleg over o.a. de internationale handel, globalisering, het bedrijvenlandschap in Nederland, MKB, verkeer en transport. Daarnaast is ze eindredacteur van de internationaliseringsmonitor die op kwartaalbasis wordt gepubliceerd.