for English see below   für Deutsch, sehen Sie unten

Titanen Tour: 'Álles zit er in!'

Dé 2 iconen + watertaxi

 • 2,5 uur | ma-zo | max. 20p per gids 

Met de nieuw ontwikkelde Titanen Tour bezoekt u de unieke icoongebouwen en ziet en proeft u Rotterdam op z’n allerbest: uitzicht, waterritje en proeverijtje!


"Alles zit erin: Bezoek aan De Rotterdam, een supersnelle vaart met de watertaxi, een leuke wandeling door de Wijnhaven en Oude Haven, en een culinair einde in de Markthal inclusief proeverij. Wij hebben het erg naar ons zin gehad tijdens ons jaarlijkse familie-uitje! - Esther Rommelse
 
Groep of los ticket? 
 • Direct (prijs)info Titanen Tour Op Maat voor groepeninfo@derotterdamtours.nl 
 • Of boek in de kalender voordelige losse tickets voor de Open Titanen Tours á €29,95
 • Voor elke groep kijken we naar beschikbaarheid gids en watertaxi, stemmen we de toegang 'achter-de-schermen' af met gebouwbeveiliging en tuigen we alle touronderdelen op voor uw dag en tijd. Enkele keren per jaar organiseren we een Open Tour om de mogelijkheid van losse en voordelige tickets aan te kunnen bieden. 

   
 

Een bezoek aan architectuuricoon De Rotterdam, fantastisch uitzicht vanaf het dak van Pakhuismeesteren, een spectaculaire tocht met de watertaxi, een wandeling langs de Oude Haven, een bezoek aan de Kubuswoningen en als afsluiter een proeverij in de Markthal

    Architectuurtour-mét-een-bite
Vanuit de alleroudste Rotterdamse haven maakt u een korte begeleide wandeling (ca.35 minuten) langs ándere bekende en historische plekken, zoals het Witte Huis en de kubuswoningen. Een enthousiaste en deskundige gids leidt u daarna rond in het fantastische ‘foodwalhalla’ Markthal met het prachtige kunstwerk. De gids zit vol weetjes, laat u bijzondere ruimtes zien en vertelt u álles over de geschiedenis, het ontwerp en de bouw van Markthal. U hebt een 'Meet&Taste' bij een ondernemer op de marktvloer, een klein proeverijtje van de producten die er op de kraam verkocht worden. 

Na afloop krijgt u als aandenken een prachtige set grote ansichtkaarten van de beide Rotterdamse iconen mee. Bovendien ontvangt u een voucher van één van de ondernemers in de Markthal met een speciale aanbieding voor onze tourgasten!

 


"Speciale aandacht wil ik graag vestigen op de rondleiders, Koen en Anne-Marie, die zeer veel nuttige en professionele informatie konden verstrekken aan onze gasten uit Letland. Beiden voelden de groep perfect aan wat door onze gasten enorm is gewaardeerd.Het heeft zeer veel bijgedragen aan het succesvol slagen van het bezoek van onze gasten aan Rotterdam" - Peter van Leeuwen, Channel Manager Projects

 Grohe Nederland 
 

Inbegrepen 
 • uitleg over de spectaculair getransformeerde Wilhelminapier, voormalige thuishaven van de Holland Amerika Lijn
 • prachtig uitzicht vanaf het dakterras Hotel Room Mate Bruno
 • overtocht over de Nieuwe Maas, met watertaxi
 • begeleide wandeling door Oude Haven, Blaakse Bos met kubuswoningen naar Markthal
 • architectuurtour-mét-een-bite in Markthal inclusief bezoek aan Tijdtrap,       galerij met kunstwerkplafond, niet-publieke ondergrondse expeditiehof, en inclusief een 'Meet&Taste' bij een ondernemer
 • een prachtige set grote ansichtkaarten van De Rotterdam en Markthal
 • een voucher met een speciale aanbieding bij een ondernemer in de Markthal
 • begeleiding door deskundige en hartelijke gids en steward
 •  2,5 uur | ma-zo | max. 20p per gids
 • Deze tour is niet geschikt voor deelnemers die slecht ter been zijn of deelnemers met een rollator en/of rolstoel. Kinderwagens en buggy's kunnen niet mee tijdens een tour. 
 
Groep of los ticket? 

Eigen tijd in Markthal
Het is heerlijk om na de tour op eigen gelegenheid lekker te struinen over de marktvloer. We raden u aan hier in uw programma rekening mee te houden. Wilt u terug naar De Rotterdam, met de fietstaxi bijvoorbeeld, of wilt u met uw groep bij Markthal weer in uw bus stappen - we informeren u met plezier.

Eerst nog in Markthal lunchen of borrelen, op de begane grond of óp een dakpaviljoen? Vraag ons via info@derotterdamtours.nl naar de mogelijkheden - wij zijn kind aan huis.

Leuk voorafgaand of na uw tour
De Wilhelminapier en Katendrecht zijn dé places-to-be in Rotterdam. Leuk om op eigen gelegenheid uw dag te starten op het hippe Deliplein bij Kopie Soesoe of Fenix Food Factory. Of bij Hotel New York. Maar ook dichter bij De Rotterdam in de lobby van Lantaren Venster bijvoorbeeld of op het geweldige terras van Café Rotterdam. Of natuurlijk bij de espressobar in de Centrale Hal van De Rotterdam.

De Titanen Tour aanpassen?
U kunt ook voor andere combinaties kiezen zoals Markthal, kort onder kubuswoningen door, daarna een ritje met de watertaxi naar Katendrecht of het ss Rotterdam voor een rondleiding met veel 'achter-de-schermen' bezoekjes op dit schiereiland (woning, mode-atelier, bakker) en een lunch of bierproeverijtje in de Fenix Food Factory / bij Kaapse Brouwers. Een fantastische complete ervaring. Deze tour van 2,5-3 uur biedt u Best of Both Sides van de Maas.

Wilt u alles weten, mail ons gerust! info@derotterdamtours.nl


Titanen Tour aanvragen of uitbreiden?

Mailt u voor beschikbaarheid gidsen op de door uw beoogde dag, de (touroperator-)
prijzen, de mogelijkheden voor kleine of juist hele grote groepen, de in- en uitstapplaatsen voor bussen, een uitbreiding met bezoek kubuswoning, een lunchboeking, een aansluitend leuk programma in de stad, een omkering van de route en alle andere vragen & specifieke wensen naar info@derotterdamtours.nl

Komt u met een bedrijfsafdeling, een familie- of vriendengroep, een vereniging, een groep specifieke professionals - we zetten de meest passende tour guide voor u in; onze poule telt ruim 20 deskundige en hartelijke (hoogopgeleide) gidsen.

Op Maat is bij ons de standaard - we vinden het fantastisch dat u naar Rotterdam komt en helpen u graag alles georganiseerd te krijgen - tot in verrassende puntjes!

 

De Rotterdam Tours is samenwerkende partner van De Rotterdam,
van Markthal en van het Timmerhuis, en lid van Rotterdam Partners.
 
 

  Tour of Titans
2 Icons + water taxi

 • 2,5 hrs | Mon-Sun | max. 20p per tour guide
 • This tour is not suitable for people in wheelchairs or people who have trouble walking.

This new developped tour offers you a phenomenal view from one of the top floors of De Rotterdam, followed by a spectacular ride by water taxi on the beautiful river Maas, a short walk along the Oude Haven (the old port) and the cube houses and finally an architecture tour with-a-bite in hotspot Markthal. (see Tour in Markthal) All of this combined in a 2,5 hrs. during tour.

For information on availability tour guides, (touroperator) prices, languages, incorporating a visit to a cube house, parking spots for coaches and all other questions and special requests : info@derotterdamtours.nl

We are delighted that you will visit Rotterdam and we are excited to help you out as much as we can!

  Titanen Tour
2 Ikonen + Wassertaxi

 • 2,5 St. | Mon-Son | max. 20P pro Reiseleiter
 • Diese Führung eignet sich nicht für Personen in Rollstühlen oder Personen die nicht gut laufen können.

Eine phänomenale Aussicht von einem der höchsten Stockwerke vom De Rotterdam gefolgt von einer spektakulären Fahrt mit dem Wassertaxi über die Maas, ein kurzer Spaziergang entlang des Oude Haven und der Kubushäuser und schließlich eine Architekturführung mit 'Meet&Taste' im Hotspot Markthal. Alles das wird in einer 2,5-stündigen Führung kombiniert.

Für alle Fragen und Sonderwünsche: info@derotterdamtours.nl. Wir werden Ihnen enthusiast helfen!


Touroperators  l  Social Program

contact  l  referenties  l  alg.voorwaarden  l  werken bij 


twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren