Tour door de stad: een excursie Op Maat

U heeft een idee en wij maken het helemaal rond!

  • ma-zo | max. 20p per gids 

Op Maat is bij ons de standaard. U komt naar Rotterdam, wij vinden dat geweldig! En daarom helpen we u heel graag, zodat uw programma precies wordt zoals u het idealiter voor ogen heeft. 

Langs highlights en verborgen parels, thematisch, met sprekers en watertaxi
Zoekt u een bestaande tour in combinatie met een bezoek aan Centraal Station, Katendrecht of elke andere bijzondere ontwikkeling in de stad? Wilt u de Titanen Tour op een specifieke tijd inclusief lunchgelegenheid? Bent u met een hele grote groep of juist een klein exclusief gezelschap (professionals of 'veeleisende' reizigers)? Zoekt u betrokken experts die ter plekke iets komen vertellen, of van te voren een presentatie geven? Een borrel na afloop op een bijzondere plek die u zal verrassen?

Wij denken met u mee en tuigen alles voor u op. Uw groep moet met de best mogelijke herinnering aan onze stad huiswaarts gaan, en daar zorgen wij voor. Omdat Rotterdam dat verdient. En u ook!

landscape.png

 

Het was een geweldige tour! De deelnemers vonden het erg interessant en waren af en toe niet weg te krijgen. Met de bezichtiging hadden we echt het complete plaatje voor we de expertsessie in zijn gegaan. Mede dankzij De Rotterdam Tours hebben we een goede sessie gehad in De Rotterdam. Wendy van Krieken, Het Nieuwe Instituut

"Hartelijk dank voor de zeer professionele organisatie omtrent ons bezoek aan De Rotterdam en de tour naar de Markthal. De gidsen voelden de groep perfect aan wat door onze gasten uit Letland enorm is gewaardeerd. Het heeft zeer veel bijgedragen aan het succesvol slagen van het bezoek van onze gasten aan Rotterdam" Peter van Leeuwen 
Channel Manager Projects

 - Grohe Nederland 

 

         

 

"Allereerst hartelijk dank; het verliep van jullie kant helemaal perfect georganiseerd!!! Prachtig op tijd en goed aangegeven startpunten. De gidsen waren relaxt, open en uitdagend met hun vragen richting de studenten. Hele goede beheersing van de Engelse taal en terzake kundig." - Kees van Loon, Hogeschool Viaa te Zwolle. Groep USA uitwisselingsstudenten

 

Tour, bijeenkomst of meerdaags event?
Wilt u een tour aanvragen voor een groep? Een cultureel uitje voor uw gezelschap? Een relatiemiddag inclusief tour, op een inspirerende plek? Een interne meeting, een ALV, een netwerkevent of vergadering met uitzicht op de Erasmusbrug? Een ontvangst voor uw gasten op hoog niveau? Een origineel maar typisch Rotterdams bedrijfsexcursie als incentive? Een kennissessie met uw (bouwkundige) collega's? De Rotterdam Tours organiseert het voor u.

Bent u particulier geïnteresseerd, zoekt u een corporate rondleiding voor professionals of bent u zelf betrokken geweest bij bijvoorbeeld de bouw van Markthal? Voor iedere denkbare groep organiseren wij een Tour Op Maat, altijd met gespecialiseerde gids, mogelijk met aanvullende sprekers en catering.                       

      

"Wat is Rotterdam een bijzondere stad, we hebben er van genoten. De rondleiding in 'De Rotterdam' was prima en in alle opzichten een bijzondere ervaring. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij 'Prachtig' met een fantastisch uitzicht. Bedankt voor alle informatie en we komen zeker nog een keer terug, waarbij we jullie bureau weer zullen inschakelen." Trees van Poorten, KPG architecten b.v.

 

Compleet
Wilt u alleen een rondleiding boeken voor uw groep, dat kan altijd! Zoekt u een uitgebreider programma, dan nemen we u de rompslomp uit handen en denken we ook graag mee over de ontvangst, aanvullende presentaties, inspirerende sprekers, lunch, diner, borrel en aankleding. Wij kunnen diverse zaalruimtes voor u regelen met AV-faciliteiten en zorgen desgewenst voor welkomstbordjes en naambadges met logo. Wij werken in Markthal onder andere samen met Fellini en boeken eenvoudig voor u een presentatieruimte.  

 

Hapjes en drankjes
Of u nu denkt aan een ontvangst met koffie en thee of een walking dinner of borrel na afloop: De Rotterdam Tours zorgt voor de passende culinaire omlijsting in een bijzondere entourage. Alles in overleg en afgestemd op uw wensen en budget.

Als rasechte Rotterdammers kennen we bij De Rotterdam Tours tal van culinaire 'places-to-be'. We denken dan ook graag met u mee over restaurants om uw evenement in stijl en smakelijk af te sluiten. Voor elk budget zijn er sfeerrijke locaties in de omgeving van De Rotterdam. Denkt u bijvoorbeeld aan Las Palmas of Lanteren Venster, of bijzondere restaurants op Deliplein Katendrecht als CEO Baas van het vlees, de Matroos en het Meisje, Kopie Soesoe, Kwiezien, KAAP, en Posse natuurlijk. In De Rotterdam vindt u nhow, HMB restaurant en Aqua Asia. Aan de overkant, met prachtig uitzicht op De Rotterdam, zit Prachtig.

"Op een prachtige dag hebben we De Rotterdam bezocht. Op deskundige en enthousiaste wijze hebben de tour-guides ons (een beetje) deelgenoot kunnen maken van de bouw e.d. van De Rotterdam. De reacties van onze gasten waren zonder uitzondering positief. Dank derhalve voor het kunnen bezoeken van deze icoon!" Henk Kuipers, Grafisch Lyceum Rotterdam
 

Wilt u meer zien van Rotterdam zien? Dan stellen we een dagprogramma op dat precies aansluit op uw wensen. Heeft u een internationaal gezelschap - wij verzorgen ook rondleidingen in het Engels, Duits, Frans en zelfs Chinees of Russisch. U kunt tour boeken voor in de ochtend of in de middag, maar ook gerust in de avond. Wij gaan enthousiast en met zorg voor u aan de slag.

 

U kunt rekenen op een professioneel georganiseerde invulling van uw aanvraag!

 

Dé drie iconen - combi mogelijkheden
Combi's van de drie Rotterdamse iconen kan natuurlijk óók! Twee 'Koolhazen' op een dag, met een culinaire onderbreking bij een van onze vele partners; een 360-view vanaf De Rotterdam in de late ochtend, gevolgd door een spetterende overtocht met de watertaxi en aansluitend een architectuurtour mét een bite in Markthal. Alles is mogelijk, we regelen het graag voor u! 
Voor de mogelijkheden voor een combi, stuurt u een mail naar info@derotterdamtours.nl de

 

Keur aan sprekers
De Rotterdam Tours heeft veel ervaring in de wereld van architectuur en bouw. Dat betekent dat we kunnen putten uit een uitgebreid netwerk van sprekers die uw evenement extra inhoud kunnen geven. U kunt denken aan experts die betrokken waren bij de realisatie van Markhal (en De Rotterdam), en dieper in kunnen gaan op onderwerpen als de architectuur, de constructie, de installaties of het energiebeheer.
Zijn er andere onderwerpen die u graag met uw gasten verder wilt uitdiepen? De Rotterdam Tours helpt u graag met het vinden van geschikte sprekers.

 

Bellen of mailen?
Meer weten? Neem contact met ons op via info@derotterdamtours.nl Dan zorgen wij voor een onvergetelijke groepstour of evenement in De Rotterdam, voor particulieren en voor professionals. Wanneer u uw telefoonnummer vermeldt, bellen wij u snel terug!


 


Pick & Mix

Dé drie iconen - combi mogelijkheden


Een combi van de drie Rotterdamse iconen kan natuurlijk óók! Bijvoorbeeld 2 'Koolhazen' op 1 dag, mét culinaire onderbreking bij een van onze vele partners; een 360-view vanaf De Rotterdam in de late ochtend, gevolgd door een spetterende overtocht met de watertaxi en aansluitend een architectuurtour mét een bite in Markthal. Alles is mogelijk, we regelen het graag voor u! 
​Voor de mogelijkheden voor een combi, stuurt u een mail naar info@derotterdamtours.nl

 

 
 

 


Touroperators  l  Social Program

contact  l  referenties  l  alg.voorwaarden  l  werken bij 


twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren