Press    FAQ    De Rotterdam Tours in de media


Contact

De Rotterdam Tours is onderdeel van viA BK. De activiteiten zijn onafhankelijk van de partners van De Rotterdam, Markthal en Timmerhuis. 


Groep of los ticket?  

Heeft u een aanvraag voor een Tour Op Maat-groepsboeking, als particulier of als professional, stuur dan een berichtje, inclusief uw telefoonnummer, naar info@derotterdamtours.nl
 

WhatsApp
+31 (0) 6 29 24 25 25

Kantoor voor bezoek op afspraak
Entrepotgebouw
Handelsplein 6 - 1.31
3071PR  Rotterdam

Postadres
De Rotterdam Tours / viA BK
Paul Krugerstraat 12D
3072 GL ROTTERDAM

KvK Rotterdam 24406053
IBAN NL59TRIO0338829288
BIC/SWIFT TRIONL2U

BTW NL1278.34.023 B01.

Twitter @De_Rdam_Tours
Facebook @derotterdamtours
Instagram 
#DeRotterdamTours
Tripadvisor


Samenwerkingen
De Rotterdam Tours werkt samen met verschillende partners waaronder Rotterdam Partners en AIR Foundation, hét architectuur instituut van Rotterdam. 
 

       

 

Over ons

Een deel van ons team van gidsen en stewards samen met kunstenaar Arno Coenen op een van de galerijen van de Markthal. 

 

Onze gidsen en stewards
De rondleidingen door Markthal en De Rotterdam worden gegeven door vakkundige en enthousiaste gidsen. Ze zijn geselecteerd op hun kennis over het gebouw, hun liefde voor architectuur, hun hartelijkheid en hun talent voor het leiden en enthousiasmeren van groepen. Elke groep wordt tevens begeleid door een steward, die helpt met deelnemerslijsten en de bezoekersbadges, en die als 'hekkensluiter' meeloopt.

toeractief.JPG

“Het was FANTASTISCH! We hadden een heel leuke, spontane, geïnteresseerde, inlevende, boeiend vertellende en deskundige gids!” – Kees van Loon, Gereformeerde Hogeschool Zwolle

 

Tours Op Maat
De jarenlange ervaring van viA BK met het organiseren van eerste klas architectuurevenementen komt tot uiting in onze Tours Op Maat in Markthal en in De Rotterdam. Voor ieder gezelschap en voor iedere groepsgrootte ontwikkelen we een passend programma. U kunt bij ons terecht voor een rondleiding langs de hoogtepunten van beide gebouwen, maar ook voor inspirerende sprekers, aanvullende presentaties en culinaire aankleding tot en met restaurant- en hotelarrangementen. Ook kunnen we een compleet dagprogramma voor u samenstellen, waar een bezoek aan Markthal of De Rotterdam onderdeel van is. Lees hier meer over een Tour op Maat in Markthal of De Rotterdam of laat uw wensen en ideeën weten via info@derotterdamtours.nl. We denken graag met u mee over een onvergetelijk evenement. 


gids-atrium.png

Open Tours - rondleidingen voor particulieren
De Open Tours hebben we in het leven geroepen voor alle vele kleinere gezelschappen die ons hebben laten weten dat ze graag een keer een bezoek zouden willen brengen aan Markthal, De Rotterdam, het Timmerhuis of Katendrecht. Zo is het ook voor deze individuen, stelletjes, families en kleinere (professionele) groepen mogelijk geworden een rondleiding te beleven. Bekijk de kalender voor beschikbare tours en losse tickets. Lees meer...
 

Privacy

Wij respecteren uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn enkel voor intern gebruik en worden niet aan derden doorverkocht.

 

Colofon
Tekst: Carla Roos (Klare taal communicatieadvies en -uitvoering)
Fotografie: Ossip van Duivenbode, Dagmar Sigrid Aarse en Fred Ernst


contact  l  Social Program  l  referenties  l  alg.voorwaarden  l  werken bij 


 twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren