vlag_gb.jpg   vlag-de.jpg  

De Rotterdam Tours

exclusieve rondleidingen in Markthal, De Rotterdam, het Timmerhuis en op Katendrecht
exclusive tours in Markthal, in De Rotterdam and in the Timmerhuis en Katendrecht
 

Wereldhavendagen 2016 bezoek de Iconen!
2,3 & 4 september exclusieve rondleiding in Markthalhet Timmerhuis en
 
Nieuws: Extra tickets beschikbaar, rondleiding in De Rotterdam met bezoek aan 31ste verdieping!
3 & 4 september 
 
 
Rondleiding in De Rotterdam (OMA)
2,3 & 4 september

Op vrijdag 2 september; In 1 uur ga je van de begane grond naar de 37e verdieping en leg je bijna 1 kilometer af! De vakkundige gids vertelt álles over de bouw, de architectuur en het gebruik van De Rotterdam. Neem de roltrappen in het Atrium tot vlak onder het glazen dak, betreed de lobby van de kantoortoren, bekijk de bijzondere inrichting van top restaurant HMB in de plint van het gebouw bezoeken de unieke oaseverdieping van de gemeentetoren; het letterlijke hoogtepunt van de tour met zicht over de Rijnhaven en Katendrecht!  

Op zaterdag 3 en zondag 4 september; In 1 uur ga je van de begane grond naar de 31ste verdieping. De vakkundige gids vertelt álles over de bouw, de architectuur en het gebruik van De Rotterdam. Neem de roltrappen in het Atrium tot vlak onder het glazen dak, betreed de lobby van de kantoortoren, bekijk de bijzondere inrichting van top restaurant HMB in de plint van het gebouw bezoeken we de Oost Toren brengen we een bezoek aan een rauwe verdieping, het letterlijke hoogtepunt van de tour met prachtig zicht over de stad, de Rijnhaven en Katendrecht!

Alleen dit is al een reden om een kijkje te nemen in dit spectaculaire gebouw.
Na de tour ontvang je een leuk aandenken aan het bezoek.

Reserveren via onderstaande button;

 

 

Rondleiding in het Timmerhuis (OMA)

2 september

Het nieuwste icoon van wereldberoemd architect Rem Koolhaas is een uitbreiding op het bestaande historische Stadstimmerhuis, vanwaar na 1945 de wederopbouw van Rotterdam gecoördineerd werd. Ook nu worden vanuit hier plannen voor Rotterdam en ‘the smartest port’ gemaakt. Kantoren, unieke woningen, horeca en zelfs een museum tezamen in een ‘wolk van staal en glas’.

Je krijgt exclusieve toegang tot de kantoren met OMA-interieur, zicht op de atriums met de enorme staalconstructie en neemt een kijkje op het bijzondere gezamenlijke dakterras (vanaf deze plek zag u Rotterdam nog nooit!) en natuurlijk bezoek je de historische oudbouw uit de wederopbouwperiode.

Na afloop ontvang je een prachtige ansichtkaart van architectuurfotograaf Ossip van Duivenbode.

Legitimatie ter plaatse verplicht

Reserveren via onderstaande button;
 

 

 

 
 
 
 
 
 

Rondleiding in Markthal (MVRDV)
2,3 & 4 september
 

Tijdens de Wereldhavendagen biedt De Rotterdam Tours een bijzondere rondleiding in Markthal. Een deskundige gids leidt je rond in, om en door het ‘foodwalhalla’ met het prachtige kunstwerk.

Stel je voor hoe het is om wakker te worden ín de kunstboog! Je krijgt een bijzonder kijkje achter de schermen, bijvoorbeeld in het ondergrondse logistieke (koel)centrum. We maken het bezoek nóg leuker met een meet&taste bij een ondernemer op de marktvloer. Die vertelt hoe het is om te werken in Markthal en laat je natuurlijk een hapje proeven van de heerlijke producten die vanuit alle werelddelen zijn aangevoerd via onze haven. Bekijk de Tijdtrap met de archeologische vondsten die gedaan zijn tijdens de bouw. Want juist op déze plek ligt de oorsprong van Rotterdam en vormde de Oudehaven de aanzet tot de huidige Word Port.

Kom kijken in Markthal, maar bovenal: proef, ruik en voel Markthal.

Inclusief korting op entree Kubuswoning!

Reserveren via onderstaande button; 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

NIEUW: Kijkje Katendrecht! 
Kris-kras door Katendrecht
U bezoekt Deliplein, Kaapschip, maar ook verborgen pleintjes. U ontmoet experts, praat met ondernemers, bent te gast in huizen. Een écht kijkje achter de schermen! 

 

 

     

Lees meer over de Katendrecht tour...                      ..en kijk hier naar een filmpje...
 

 

Iconen
Álles zien en horen van dé iconen in de stad: 
Markthal, De Rotterdam en het Timmerhuis


Het binnenste van teen tot top zien en alle weetjes meekrijgen? Een compléte rondleiding door Markthal, De Rotterdam of het Timmerhuis prikkelt de zintuigen en smaakt naar meer! 

De Rotterdam Tours is samenwerkende partner van elk van de iconen. Wilt u meer van de stad zien, wilt u 't net even anders, een compleet event of u weet juist nog niet wat er allemaal kan? 
Wij maken er voor u het állerbeste van!
 
 

 


1-2-3 Tour
1-2-3 tour: 1 tour, 2 iconen, 3 biertjes! - vanaf 15 personen


Sinds kort zijn ze overburen, Markthal en de kubuswoningen. Bezoekt u Rotterdam, dan móet u er echt geweest zijn! De Rotterdam Tours combineert deze 2 bijzondere iconen nu in 1 tour en om het nóg leuker te maken krijgt u ook nog een bierproeverij met maar liefst 3 biertjes. Lees meer...  

 

 


 

Populair

Titanen Tour - Twee iconen, één tour 

Twee gebouwen in één tour bezoeken met de Titanen Tour! Van de hoogste verdieping in De Rotterdam via een spectaculaire watertaxi-rit en een begeleide wandeling naar Markthal voor een 'tour-met-een-bite'. In tweenenhalf uur bezoekt u alleen met óns beide unieke icoongebouwen in één keer en ziet en proeft u Rotterdam op z’n allerbest: uitzicht, waterritje en proeverijtjes! Lees meer....

 


Wij zien u graag in Markthal, in De Rotterdam, in het Timmerhuis of binnenkort op Katendrecht!

Hartelijke groet,  

Team De Rotterdam Tours

 


contact     faq's     alg.voorwaarden     facebook     twitter    werken bij 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
         
 
 
 
              

 

 

 

http://wereldhavendagen.nl/programma/rondleiding-in-de-rotterdam/