Vacatures
 

We hebben een grote poule van gidsen en stewards en daarom hebben we op dit moment geen vacatures.

Hieronder tref je wel onze standaard vacatures voor gidsen en stewards. Denk je dat het iets voor je kan zijn, stuur ons dan gerust een mail. 
 

VACATURE TOUR GUIDE m/v

Wil jij als hartelijke en deskundige tour guide werken in Markthal, De Rotterdam, het Timmerhuis én/of stadsrondleidingen geven? Als gids leid je groepen van maximaal 25 personen rond, waarbij je wordt geassisteerd door een steward. Ook kun je tijdens de tours gebruik maken van ons beeldenboek om je verhaal te illustreren.

Profiel:
Je hebt een bouwkundige achtergrond of aantoonbare affiniteit met de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam. Je vindt het leuk mensen enthousiast te vertellen over de historie, de stedenbouwkundige context, het ontwerp, de technische aspecten en de multifunctionaliteit van het gebouw. Je bent inventief, vriendelijk en representatief. Je bent flexibel inzetbaar. Je vergoeding wordt bepaald naar rato. We behoren tot één van de best betalende tourbedrijven van Rotterdam! Je kunt aan het eind van elke maand factureren.

Heb je interesse stuur dan direct een korte sollicitatie naar info@derotterdamtours.nl, met als onderwerp 'sollicitatie'. 

Na een positief kennismakingsgesprek loop je als lid van de gidsen-poule eerst een aantal keren met verschillende gidsen mee om van hen te leren. Ook hebben we tekstmateriaal ter beschikking.

Verder organiseren we 2-3 borrels per jaar, waarop al onze gidsen en stewards welkom zijn.

Voor meer informatie over De Rotterdam Tours kun je terecht op www.derotterdamtours.nl.

 

VACATURE - STEWARD
Flexibel bijverdienen als steward (m/v) in DE Rotterdam?

Heb je zin om in het meest spraakmakende gebouw van Rotterdam te werken door
enthousiaste deelnemers van een tour strikt maar vriendelijk te begeleiden als assistent van een getrainde tourguide? De vergoeding is gesteld op €12,50,- per tour. Een tour duurt 1 uur. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden tot tourguide! Verder organiseren we 2-3 borrels per jaar, waarop al onze gidsen en stewards welkom zijn.
 
Het gaat om rondleidingen in De Rotterdam, Markthal en het Timmerhuis, allen moderne architectonische en multifunctionele gebouwen met appartementen, kantoren en/of horeca.
 
Heb je interesse stuur dan direct een korte sollicitatie naar info@derotterdamtours.nl, met als onderwerp: 'sollicitatie'. Na een positief kennismakingsgesprek loop je als lid van de steward-poule eerst een keer mee.
 
Voor meer informatie over De Rotterdam Tours kun je terecht op www.derotterdamtours.nl
 
De Rotterdam Tours en Markthal Tours zijn activiteiten van viA BK Architecture’s delights
 

Touroperators  l  Social Program

contact  l  referenties  l  alg.voorwaarden  l  werken bij 


twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours