Vacatures

IVM MET HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN ZOEKEN WIJ GEEN STAGIAIRES, GIDSEN OF STEWARDS

------------------------------------------------------------------------------------------------------
DE ROTTERDAM TOURS ZOEKT EEN GEDREVEN AFSTUDEER-STAGIAIR
 
(Toerisme / Small Business / Communicatie / Leasure / Creative Business / Commerciële Economie).
 
De Rotterdam tours verzorgt rondleidingen in iconen als De Rotterdam, Markthal en het Timmerhuis, op de bouwplaats van DEPOT, begeleide wandelingen over Katendrecht en dagprogramma’s in de stad. Sinds de start eind 2013 zijn er gemiddeld 18.000 deelnemers per jaar.
De meeste tours zijn op aanvraag en worden op maat gemaakt, voor bedrijven en
kennisinstellingen. De Rotterdam Tours is ook actief in de toeristenmarkt.
De Rotterdam Tours stelt alles in het werk om bezoekers aan de stad met de best mogelijke herinnering huiswaarts te laten gaan. Dat betekent: de beste service, het prettigste contact, exclusief toegang tot bijzondere ruimten en de hartelijkste en meest deskundige gidsen.
 
Opdrachtomschrijving:
We zoek een student die kan bijdragen aan (een onderzoek kan doen naar) de volgende actuele vragen binnen onze organisatie:
- Verkrijgen van marktaandeel binnen verschillende nationale en internationale doelgroepprofielen (toerist, corporate, onderwijs, professionals / FIT's, groepen, etc);
- Targeted doelgroepcommunicatie, onder meer op basis van een analyse van onze database;
- Ontwikkeling van een nieuw product/dienst in samenwerking met andere partijen.
Afhankelijk van jouw stage-eisen en persoonlijke wensen bekijken we of je met beide of één van beide vragen aan de slag zal gaan.
 
Wat wij zoeken is een student die:
- commercieel talent heeft
- affiniteit heeft met de sectoren toerisme/leasure, architectuur en de creatieve sector
- een flexibele werkhouding heeft en open staat voor verschillende werkzaamheden
 
Wat wij bieden is:
- een leuk team met een positieve vibe
- samenwerking met bedrijven in ons netwerk
- contact met onze samenwerkingspartners
- een inspirerende werkplek op de Wilhelminapier
- insights in de mooiste plekken in de stad
 
Heb je vragen? Wil je solliciteren?
 
Neem contact op met:
Brenda Kamphuis (brenda@derotterdamtours.nl)
 

We hebben een grote poule van gidsen en stewards en daarom hebben we op dit moment geen vacatures. Hieronder tref je wel onze standaard vacatures voor gidsen en stewards. Denk je dat het iets voor je kan zijn, stuur ons dan gerust een mail. Zeker als je meertalig bent en/of specifieke kennis hebt (Rotterdam, geschiedenis, urban resilience, food, retail, kunst, architectuur, stedenbouw, etc).
 

VACATURE TOUR GUIDE m/v

Wil jij als hartelijke en deskundige tour guide werken in Markthal, De Rotterdam, het Timmerhuis én/of stadsrondleidingen geven? Als gids leid je groepen van maximaal 25 personen rond, waarbij je wordt geassisteerd door een steward. Ook kun je tijdens de tours gebruik maken van ons beeldenboek om je verhaal te illustreren.

Profiel:
Je hebt een bouwkundige achtergrond of aantoonbare affiniteit met de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam. Je vindt het leuk mensen enthousiast te vertellen over de historie, de stedenbouwkundige context, het ontwerp, de technische aspecten en de multifunctionaliteit van het gebouw. Je bent inventief, vriendelijk en representatief. Je bent flexibel inzetbaar. Je vergoeding wordt bepaald naar rato. We behoren tot één van de best betalende tourbedrijven van Rotterdam! Je kunt aan het eind van elke maand factureren.

Heb je interesse stuur dan direct een korte sollicitatie naar info@derotterdamtours.nl, met als onderwerp 'sollicitatie'. 

Na een positief kennismakingsgesprek loop je als lid van de gidsen-poule eerst een aantal keren met verschillende gidsen mee om van hen te leren. Ook hebben we tekstmateriaal ter beschikking.

Verder organiseren we 2-3 borrels per jaar, waarop al onze gidsen en stewards welkom zijn.

Voor meer informatie over De Rotterdam Tours kun je terecht op www.derotterdamtours.nl.

 

VACATURE - STEWARD
Flexibel bijverdienen als steward (m/v) in DE Rotterdam?

Heb je zin om in het meest spraakmakende gebouw van Rotterdam te werken door
enthousiaste deelnemers van een tour strikt maar vriendelijk te begeleiden als assistent van een getrainde tourguide? De vergoeding is gesteld op €12,50,- per tour. Een tour duurt 1 uur. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden tot tourguide! Verder organiseren we 2-3 borrels per jaar, waarop al onze gidsen en stewards welkom zijn.
 
Het gaat om rondleidingen in De Rotterdam, Markthal en het Timmerhuis, allen moderne architectonische en multifunctionele gebouwen met appartementen, kantoren en/of horeca.
 
Heb je interesse stuur dan direct een korte sollicitatie naar info@derotterdamtours.nl, met als onderwerp: 'sollicitatie'. Na een positief kennismakingsgesprek loop je als lid van de steward-poule eerst een keer mee.
 
Voor meer informatie over De Rotterdam Tours kun je terecht op www.derotterdamtours.nl
 
De Rotterdam Tours en Markthal Tours zijn activiteiten van viA BK Architecture’s delights
 

Touroperators  l  Social Program

contact  l  referenties  l  alg.voorwaarden  l  werken bij 


twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren