Tour Op Maat in De Rotterdam

Rondleidingen voor groepen en professionals in De Rotterdam

 

 Het was een geweldige tour! De deelnemers vonden het erg interessant en waren af en toe niet weg te krijgen. Met de bezichtiging hadden we echt het complete plaatje voor we de expertsessie in zijn gegaan. Mede dankzij De Rotterdam Tours hebben we een goede sessie gehad in De Rotterdam.  – Wendy van Krieken, Het Nieuwe Instituut

 

landscape.png


Tour, bijeenkomst of meerdaags event?
Wilt u een tour aanvragen voor een groep? Een cultureel uitje voor uw gezelschap? Een relatiemiddag inclusief tour, op een inspirerende plek? Een interne meeting, een ALV, een netwerkevent of vergadering met uitzicht op de Erasmusbrug? Een ontvangst voor uw gasten op hoog niveau? Een origineel maar typisch Rotterdams bedrijfsexcursie als incentive? Een kennissessie met uw (bouwkundige) collega's? De Rotterdam Tours organiseert het voor u. Bent u particulier geïnteresseerd, zoekt u een corporate rondleiding voor professionals of bent u zelf betrokken geweest bij De Rotterdam? Voor iedere denkbare groep organiseren wij een tour op maat, altijd met gespecialiseerde gids, mogelijk met aanvullende sprekers en catering. Voor een indruk van een rondleiding kunt u terecht op de pagina De tour in De Rotterdam.

Voor het bespreken van een groepsboeking op maat, neem contact met ons op. We horen graag uw wensen en denken graag met u mee; dan gaan we meteen aan de slag!

 

evenement.png


Compleet
Wilt u alleen een rondleiding boeken voor uw groep, dat kan altijd! Zoekt u een uitgebreider programma, dan nemen we u de rompslomp uit handen en denken we ook graag mee over de ontvangst, aanvullende presentaties, inspirerende sprekers, lunch, diner, borrel en aankleding. Wij kunnen diverse zaalruimtes voor u regelen met AV-faciliteiten en zorgen desgewenst voor welkomstbordjes en naambadges met logo. Wij zijn gelieerd aan het nhow hotel in De Rotterdam en boeken eenvoudig voor u een presentatieruimte, en dat geldt ook voor bijvoorbeeld het Informatiecentrum op de Wilhelminapier, een vergaderarrangement (met overnachting) in Hotel New York of bijzondere ruimten op Katendrecht. Voor lunches, diners en borrels bellen we voor u graag met nhow of HMB restaurant in De Rotterdam of bijvoorbeeld mooie locaties als Prachtig of Posse.

Wilt u meer zien van Rotterdam dan De Rotterdam? Dan stellen we een dagprogramma op dat precies aansluit op uw wensen – tot en met hotelarrangementen aan toe, of misschien denkt u aan een watertaxi bijvoorbeeld. Heeft u een internationaal gezelschap - wij verzorgen ook rondleidingen in het Engels, Duits, Frans en zelfs Chinees! U kunt tour boeken voor in de ochtend of in de middag, maar ook gerust in de avond. Wij gaan enthousiast en met zorg voor u aan de slag.

 

U kunt rekenen op een professioneel georganiseerde invulling van uw aanvraag!

 

badgeservice.png
 

Wat is Rotterdam een bijzondere stad, we hebben er van genoten. De rondleiding in 'De Rotterdam' was prima en in alle opzichten een bijzondere ervaring. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij 'Prachtig' met een fantastisch uitzicht. Bedankt voor alle informatie en we komen zeker nog een keer terug, waarbij we jullie bureau weer zullen inschakelen." Trees van Poorten, KPG architecten b.v.

 

Keur aan sprekers
De Rotterdam Tours is onderdeel van viA BKLB. ViA BKLB ontwikkelt en organiseert communicatie en events, met veel ervaring in de wereld van architectuur en bouw. Dat betekent dat we voor De Rotterdam Tours kunnen putten uit een uitgebreid netwerk van sprekers die uw evenement extra inhoud kunnen geven. U kunt denken aan experts die betrokken waren bij de realisatie van De Rotterdam, en dieper in kunnen gaan op onderwerpen als:
De architectuur van De Rotterdam
De constructie van het grootste multifunctionele gebouw van Nederland
De installaties die de drie torens draaiende houden
Het energiebeheer en de hoge score op verschillende duurzaamheidsindices
De ontwikkeling van de Wilhelminapier met De Rotterdam als voorlopig sluitstuk

Zijn er andere onderwerpen die u graag met uw gasten verder wilt uitdiepen? De Rotterdam Tours helpt u graag met het vinden van geschikte sprekers.

 

 

Dé twee iconen -  combi mogelijkheden
Beide Rotterdamse iconen bezoeken kan óók! Bijvoorbeeld in de late ochtend een 360-view vanaf De Rotterdam van Rem Koolhaas vervolgens een spetterende overtocht met de watertaxi en daarna een architectuurtour mét een bite in Markthal. Of, een heerlijke lunch in Markthal gevolgd door een uitgebreide architectuurtour in De Rotterdam. Alles is mogelijk, we regelen het graag voor u! 

" Wat een prachtige tour hebben we maandagavond gehad met het team. Dank daarvoor. Een indrukwekkend gebouw. We komen zeker een keertje terug om hier iets te nuttigen "
 Aad Jansen, leerkracht basisschool De Globetrotter, Rotterdam
 

parkeer-installatie-uitzicht.pngHapjes en drankjes
Of u nu denkt aan een ontvangst met koffie en thee of een walking dinner of borrel na afloop: De Rotterdam Tours zorgt voor de passende culinaire omlijsting in een bijzondere entourage. Alles in overleg en afgestemd op uw wensen en budget.

Allereerst hartelijk dank; het verliep van jullie kant helemaal perfect georganiseerd!!! Prachtig op tijd en goed aangegeven startpunten. De gidsen Ariane  en Anke waren relaxt, open en uitdagend met hun vragen richting de studenten. Hele goede beheersing van de Engelse taal en terzake kundig."  Kees van Loon, Hogeschool Viaa te Zwolle. Groep USA uitwisselingsstudenten

Als rasechte Rotterdammers kennen we bij De Rotterdam Tours tal van culinaire 'places-to-be'. We denken dan ook graag met u mee over restaurants om uw evenement in stijl en smakelijk af te sluiten. Voor elk budget zijn er sfeerrijke locaties in de omgeving van De Rotterdam. Denkt u bijvoorbeeld aan Las Palmas of Lanteren Venster, of bijzondere restaurants op Deliplein Katendrecht als CEO Baas van het vlees, de Matroos en het Meisje, Kopie Soesoe, Kwiezien, KAAP, en Posse natuurlijk. We hebben eerder samengewerkt met:

nhow
nhow is het hotel in De Rotterdam. Op de 7de etage, met uitzicht op de Erasmusbrug, is er de nhow BAR|KITCHEN, voor lunch, diner en borrel. Het terras is open!

barkitchen.png

HMB restaurant
HMB is het nieuwe restaurant in De Rotterdam, pal aan de kade. HMB, van Rolph Hensens en Chantal de Raaf, wordt zeer geprezen onder kenners, die de ambiance, de gerechten en de wijnen bijzonder waarderen.

hmb-interieur-avond.png

Prachtig
Restaurant Prachtig ligt net aan de overkant van de Erasmusbrug en heeft het beste terras van de stad, met magnifique uitzicht op De Rotterdam.

prachtig-interieur-naar-terras.png


Even bellen?
Meer weten? Neem contact met ons op via info@derotterdamtours.nl Dan zorgen wij voor een onvergetelijke groepstour of evenement in De Rotterdam, voor particulieren en voor professionals. Wanneer u uw telefoonnummer vermeldt, bellen wij u snel terug!

 

" Op een prachtige dag hebben we De Rotterdam bezocht. Op deskundige en enthousiaste wijze hebben de tour-guides ons (een beetje) deelgenoot kunnen maken van de bouw e.d. van De Rotterdam. De reacties van onze gasten waren zonder uitzondering positief. Dank derhalve voor het kunnen bezoeken van deze icoon! " Henk Kuipers, Grafisch Lyceum Rotterdam

 

 

Touroperators  l  Social Program

contact  l  referenties  l  alg.voorwaarden  l  werken bij 


twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren