Sightseeing + in de Iconen
Met cabriobus door de stad + gebouwbezoek

  • 2 uur | ma-zo | max. 21p per gids 

Bezoek de highlights van Rotterdam met een cabriobus! Een twee uur durende rondrit, bij mooi weer met de glazen kap open, met bezoek aan eyecatcher De Rotterdam en foodwalhalla Markthal.
Tijdens deze afwisselende audiotour stopt u twee keer onder begeleiding van een professionele gids. In De Rotterdam geniet u van een fenomenaal uitzicht op meer dan 100 meter hoogte. En tijdens een tweede stop loopt u langs de karakteristieke kubuswoningen gevolgd door een bezoek aan foodwalhalla Markthal. Hier vertelt de gids over dit iconische ontwerp en wordt u verwend met een Meet&Taste bij een ondernemer op de marktvloer.


 


Spido + Iconen
Bezoek onze spectaculaire zeehaven + één van de Rotterdamse Iconen

  • 1uur 15 min & 1uur l ma - zo l max 20p per gids

Bezoek op één dag twee geweldige Rotterdamse trekpleisters; onze spectaculaire zeehaven én foodwalhalla Markthal of gebouw De Rotterdam met spectaculair uitzicht. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en een Tour met De Rotterdam Tours in één van deze Iconen tegen een aantrekkelijke korting.

Ervaar één van de grootste havens ter wereld!   
Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.  

+ Markthal 
Architectuur mé
t een bite!   
Laat u verbazen met leuke weetjes en feitjes die u eerder niet hoorde over foodwalhalla Markthal. Een professionele en hartelijke gids vertelt u alles over de historische locatie van de Markthal, het ontwerp van het gebouw, over de enorme glazen gevels en het unieke plafondkunstwerk. U krijgt een speciale blik achter de schermen en wordt verwend met een 'Meet&Taste' bij een van de ondernemers op de marktvloer.  


+ De Rotterdam
Droomuitzicht, rondleiding in De Rotterdam! 
Breng een uniek bezoek aan dit spectaculaire gebouw van toparchitect Rem Koolhaas/OMA. Professionele gidsen vertellen over de Wilhelminapier met z’n rijke geschiedenis en bijzondere architectuur, en natuurlijk over het concept, het ontwerp en de constructie van De Rotterdam. Als hoogtepunt gaat u met een van Europa’s snelste liften naar de 31ste verdieping in de oostelijke toren voor een exclusief bezoek op 105 meter hoogte! U heeft hier een fenomenaal 360°-uitzicht over de stad, van Den Haag tot De Kuip.

 


Groep of los ticket?

  • Vraag om (prijs)info Sightseeing + Iconen voor groepen: info@derotterdamtours.nl
  • Vraag om (prijs)info SPIDO + Icoon voor groepen: info@derotterdamtours.nl
  • Of boek in de kalender een voordelige combiticket SPIDO & Markthal of SPIDO & De Roterdam á €24,95
  • Touroperator? Mail naar info@derotterdamtours.nl.
  • Liever met de metro, (eigen) bus of andere aanpassingen? Laat het ons weten! Ook simultane groepstours zijn mogelijk.

Combi bus/boot + Icoon aanvragen of uitbreiden?
Mailt u voor beschikbaarheid gidsen op de door uw beoogde dag, de (touroperator-)prijzen, de mogelijkheden voor kleine of juist hele grote groepen, de in- en uitstapplaatsen voor bussen/boten, een lunchboeking, een aansluitend leuk programma in de stad en alle andere vragen & specifieke wensen naar 
info@derotterdamtours.nl.

Komt u met een bedrijfsafdeling, een familie- of vriendengroep, een vereniging, een groep specifieke professionals? We zetten de meest passende tourguide voor u in. Onze poule telt ruim 20 deskundige en hartelijke (hoogopgeleide) gidsen.

Op Maat is bij ons de standaard - we vinden het fantastisch dat u naar Rotterdam komt en helpen u graag alles georganiseerd te krijgen - tot in verrassende puntjes!

 
De Rotterdam Tours is samenwerkende partner van De Rotterdam,
van Markthal en van het Timmerhuis, en lid van Rotterdam Partners.
 


Touroperators  l  Social Program 

contact  l  referenties  l alg.voorwaarden  l  werken bij 


twitter @De_Rdam_Tours  l  facebook @derotterdamtours  l  instagram #DeRotterdamTours


 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren