Tour op Maat in Markthal 

Rondleidingen voor professionals en groepen in Markthal 

  

Tour, bijeenkomst of meerdaags event?
Wilt u een tour aanvragen voor een groep? Een cultureel uitje voor uw gezelschap? Een relatiemiddag inclusief tour, op een inspirerende plek? Een interne meeting, een ALV, een netwerkevent of vergadering met uitzicht op de Erasmusbrug? Een ontvangst voor uw gasten op hoog niveau? Een origineel maar typisch Rotterdams bedrijfsexcursie als incentive? Een kennissessie met uw (bouwkundige) collega's? De Rotterdam Tours organiseert het voor u. Bent u particulier geïnteresseerd, zoekt u een corporate rondleiding voor professionals of bent u zelf betrokken geweest bij bijvoorbeeld de bouw van Markthal? Voor iedere denkbare groep organiseren wij een tour op maat, altijd met gespecialiseerde gids, mogelijk met aanvullende sprekers en catering. Bij De tour in Markthal kunt u lezen hoe een tour er uit zou kunnen zien.       

 

Compleet
Wilt u alleen een rondleiding boeken voor uw groep, dat kan altijd! Zoekt u een  uitgebreider programma, dan nemen we u de rompslomp uit handen en denken we ook graag mee over de ontvangst, aanvullende presentaties, inspirerende sprekers, lunch, diner, borrel en aankleding. Wij kunnen diverse zaalruimtes voor u regelen met AV-faciliteiten en zorgen desgewenst voor welkomstbordjes en naambadges met logo. Wij werken onoder andere samen met Fellini in Markthal en boeken eenvoudig voor u een presentatieruimte.  

   

Wilt u meer zien van Rotterdam dan Markthal? Dan stellen we een dagprogramma op dat precies aansluit op uw wensen – tot en met hotelarrangementen aan toe, of misschien denkt u aan een watertaxi bijvoorbeeld. Heeft u een internationaal gezelschap - wij verzorgen ook rondleidingen in het Engels, Duits, Frans en zelfs Chinees of Russisch! U kunt tour boeken voor in de ochtend of in de middag, maar ook gerust in de avond. Wij gaan enthousiast en met zorg voor u aan de slag.

 

U kunt rekenen op een professioneel georganiseerde invulling van uw aanvraag!

 

Dé twee iconen -  combi mogelijkheden
Beide Rotterdamse iconen bezoeken kan óók! Bijvoorbeeld in de late ochtend een 360-view vanaf De Rotterdam van Rem Koolhaas vervolgens een spetterende overtocht met de watertaxi en daarna een architectuurtour mét een bite in Markthal. Of, een heerlijke lunch in Markthal gevolgd door een uitgebreide architectuurtour in De Rotterdam. Alles is mogelijk, we regelen het graag voor u! 

Voor de mogelijkheden voor een Tour op Maat stuurt u een mail naar info@markthaltours.nl

Keur aan sprekers
De Rotterdam Tours is onderdeel van viA BKLB. viA BKLB heeft veel ervaring in de wereld van architectuur en bouw. Dat betekent dat we voor De Rotterdam Tours kunnen putten uit een uitgebreid netwerk van sprekers die uw evenement extra inhoud kunnen geven. U kunt denken aan experts die betrokken waren bij de realisatie van Markhal (en De Rotterdam), en dieper in kunnen gaan op onderwerpen als de architectuur, de constructie, de installaties of het energiebeheer 

Zijn er andere onderwerpen die u graag met uw gasten verder wilt uitdiepen? De Rotterdam Tours helpt u graag met het vinden van geschikte sprekers.

Hapjes en drankjes
Of u nu denkt aan een ontvangst met koffie en thee of een walking dinner of borrel na afloop: De Rotterdam Tours zorgt voor de passende culinaire omlijsting in een bijzondere entourage. Alles in overleg en afgestemd op uw wensen en budget.

   

Even bellen?
Meer weten? Neem contact met ons op via info@derotterdamtours.nl Dan zorgen wij voor een onvergetelijke groepstour of evenement in De Rotterdam, voor particulieren en voor professionals. Wanneer u uw telefoonnummer vermeldt, bellen wij u snel terug!


contact     faq's     alg.voorwaarden     facebook     twitter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren