Buitengewoon IIR!

 

Welkom bij de @IIR-2daagse 2023! Dit jaar staat ons evenement in het teken van ‘Buitengewoon IIR’. Op een mooie locatie vol natuur en dynamiek laten we onze dienstverlening op een buitengewone wijze samenkomen met de kracht van topsport. Samen met topsporters, experts en visionairs uit verschillende vakgebieden leggen we de lat op het juiste niveau van dienend vakmanschap.

 

Of het nu gaat om het vergroten van kennis of het ontplooien van talent, het brede aanbod aan workshops en activiteiten helpt om een extra stapje te zetten met doel het hoogst haalbare te bereiken. Deze @IIR-2daagse 2023 belooft wederom een unieke gelegenheid te worden om te leren, netwerken en inspireren.

 

Neem deel aan het brede aanbod van workshops en activiteiten en je voelt het meteen: energie, trots en passie. Passie voor alles wat je doet, om het hoogst haalbare te bereiken. Altijd dat stapje extra zetten om dat wat je wilt ook écht voor elkaar te krijgen. En als klap op de vuurpijl lever je indirect ook nog een bijdrage aan de bekostiging van de Nederlandse topsport.

 

Wij gaan voor goud, jij ook?

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren