Event Management

Alles rondom registratie, communicatie en administratie van jouw evenement in één softwareprogramma

Event Management

Alles rondom registratie, communicatie en administratie van jouw evenement in één software programma

Deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie worden door de event registratie software / event registratie tool van aanmelder.nl makkelijk gemaakt voor elk type evenement. aanmelder.nl neemt werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat jij als organisator je volledig kan focussen op het succes van het evenement. Benieuwd naar wat aanmelder.nl voor jou kan betekenen? Bekijk nu onze all-in-one event tool. Meld je aan voor de 14-daagse trial en zet vandaag nog je evenement op…

Eenvoudig en snel

Zet je eigen (online) evenement registratie omgeving op in een handomdraai met gebruiksvriendelijke eventmanagement software. Je zit zelf achter de knoppen maar onze support specialisten staan altijd voor je klaar voor advies. Zo kun jij je echt focussen op de invulling van het evenement.

Alles in je eigen huisstijl

Natuurlijk wil je alle communicatie rondom je evenement in je eigen huisstijl opmaken. Geen probleem! Stel je gewenste kleuren, lettertypes en logo in zodat de deelnemer het registratieformulier herkent als die van jouw organisatie.

Alles in één systeem

Niet alleen bouw je complexe aanmeldformulieren met aanmelder.nl, maar ook alles rondom toegangsbewijzen, (financiële) administratie, uitnodigingen en je website is geregeld. Alles in één systeem! Inclusief een uitgebreid dashboard vol met statistieken.

86 features die jouw werk makkelijker maken

Registratieformulier

Bouw aanmeldformulieren in minuten.

Website

Stel een website op, volledig in eigen huisstijl.

Tickets

Stel verschillende tickets en betaalmethodes samen.

Communicatie

Plan alle uitnodigingen en overige communicatie in.

Administratie

Volledig verzorgde financiële administratie

Deelnemerbeheer

Deelnemers beheren met ingebouwde handigheden

Statistieken

Real-time inzicht in de status van het evenement.

Veiligheid

Experts in dataveiligheid en webperformance.

ISO gecertificeerd

Om jouw data en die van je deelnemers goed te beschermen, is aanmelder.nl ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Dit is onderdeel van onze inspanning om te voldoen aan de eisen gesteld in de AVG.

 

aanmelder​.nl is het Zwitserse zakmes voor ons registratieproces. Van website naar betalingsverwerking tot badges printen: alles werkt goed én intuïtief. De service is vriendelijk en adequaat. Het product wekt vertrouwen naar zowel mijn deelnemers als opdrachtgevers en zorgt ervoor dat ik meer tijd over hou voor andere facetten van eventmanagement.

Niels Klein

Project Manager , Universiteit van Amsterdam

Support staat voor je klaar

Onze software is zo gebruiksvriendelijk dat je zelf direct aan de slag kunt. Maar we begrijpen ook dat je misschien vragen of advies nodig hebt. Onze support collega’s helpen je graag bij elke vraag die je hebt.

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

Veelgestelde vragen over Event Registratie

Wat is de event registratie software van aanmelder.nl?

Met het event registratie platform van aanmelder.nl beheer je de registratie, communicatie en administratie van je evenement.

Wat zijn de kosten van de event registratie software van aanmelder.nl?

Je betaalt een vaste prijs per registratie. De kosten van de event registratie software van aanmelder.nl zijn afhankelijk van het aantal registraties die er gedaan worden voor je evenement én welk pakket je kiest.

Wat is een registratieformulier?

Een registratieformulier is een vragenlijst die je deelnemers voorafgaand van een evenement invullen om zich aan te melden of om een ticket te kopen.Het helpt de organisator om overzicht te creëren.

Welke vragen stel je in een registratieformulier?

In een registratieformulier verzamel je de gegevens die je nodig hebt van de deelnemer. Zoals naam en e-mailadres, maar ook dieetwensen, voorkeuren voor workshops etc.

Ervaar het zelf en start vandaag nog met de 14-daagse trial