Event statistieken

Realtime inzicht in event data

Statistieken mogen niet ontbreken in de evaluatie van een evenement. Ze vertellen je meer over het succes van je evenement, maar ook in het gebruiksgedrag en de populariteit van verschillende onderdelen.

Zo zie je niet alleen hoeveel deelnemers je hebt ontvangen op het evenement, maar ook het aantal no shows, hoeveel omzet er wordt gemaakt met de ticketverkoop en de antwoorden op de enquête vragen.

Met al die data krijg je inzicht in het succes van je evenement en wordt opvolging naar je deelnemers warmer en makkelijker. De data verrijkt hierdoor het doel van het evenement. De waardevolle feedback die wordt verzameld stelt jou in staat om een volgend evenement te perfectionaliseren.

Real-time data

De statistieken zijn real-time. Wat betekent dat je altijd actueel inzicht hebt in de deelnemersaantallen, registraties, wijzigingen en eventuele betalingen van het evenement.

Enquêtes versturen

Verstuur na afloop van een evenement een enquête naar de aanwezige deelnemers om feedback te ontvangen. Deze feedback geeft je nieuwe inzichten en eventuele verbeteringen voor een volgend evenement.

Opvolging

De statistieken in aanmelder.nl geven jou de mogelijkheid om deelnemers na het evenement persoonlijker en gerichter op te volgen. Een persoonlijke opvolging zorgt tenslotte voor een beter resultaat.

Meten is weten

Statistieken-dashboard

Statistieken dashboard

Bekijk in één oogopslag de belangrijkste statistieken.

Statistieken-per-vraag

Statistieken per vraag

In één handig scherm zie je de verdelingen van alle gestelde vragen.

Exports-van-statistieken

Exports van statistieken

Maak diverse data exports voor verdere verwerking.

Enquêtes-maken

Enquêtes maken

Stuur een enquêtes naar bezoekers om het event te beoordelen.

Delen-van-statistieken-2

Delen van statistieken

Deel alle statistieken, of juist een selectie, met je stakeholders.

ISO gecertificeerd

Om jouw data en die van je deelnemers goed te beschermen, is aanmelder.nl ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Dit is onderdeel van onze inspanning om te voldoen aan de eisen gesteld in de AVG.

Download het certificaat

 

Meer dan 70.000 events tot een succes gemaakt

High Quality - Customer Logos

Support staat voor je klaar

Onze software is zo gebruiksvriendelijk dat je zelf direct aan de slag kunt. Maar we begrijpen ook dat je misschien vragen of advies nodig hebt. Onze support collega’s helpen je graag bij elke vraag die je hebt.

Bekijk de supportartikelen

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

New features event management

Organiseer nu meertalige evenementen met gemak!

Organiseer moeiteloos internationale evenementen met onze nieuwe meertalige feature! Maak je evenementen wereldwijd toegankelijk in Nederlands,...

Ervaar het zelf en start vandaag nog met de 14-daagse trial