Dit is aanmelder.nl

Een gedreven club software ontwikkelaars en commerciële specialisten

Meet the team of aanmelder.nl

Dit is aanmelder.nl

Een gedreven club software ontwikkelaars en commerciële specialisten

aanmelder.nl is opgericht vanuit het idee dat processen slimmer kunnen. Oprichters Freek en Jelle organiseerden zelf regelmatig evenementen tijdens hun studie aan de TU Delft. ‘Excel lijsten bijhouden, daar weten wij wel wat op,’ aldus Freek. Dat is de start geweest van aanmelder.nl. Het begon met een uitgebreid softwarepakket voor registratie, communicatie en administratie voor evenementen. Inmiddels gespecialiseerd in het creëren en innoveren van softwareoplossingen in de evenementenbranche.

Met een berg ambitie en een goede dosis lef werken we aan de perfectionalisering van onze producten en lanceren we met enige regelmaat nieuwe producten. Met als doel onze klanten te helpen bij het versterken van kennisdeling en samen slimmer te worden. 

Wij werken vanuit 6 kernwaardes

Be friendly: humans first!

We werken met mensen en voor mensen. Onze klanten en relaties waarderen ons het meest om ons menselijke gezicht en de manier waarop wij met hen omgaan. 

Create value

We werken om waarde te creëren: voor de klant, voor het bedrijf of voor ons collega’s. Doe geen werk dat niet hoeft. Doe geen werk omdat het moet. Doe alleen werk dat iets toevoegt.

Energy & perseverance

We werken vol energie en met een flinke portie doorzettingsvermogen aan de verbeteringen en ontwikkeling van onze producten en organisatie.

Everything is not not our problem

Als een klant, collega of andere relatie een probleem heeft, dan hebben wij ook een probleem. We zijn niet altijd de veroorzaker of de verantwoordelijke voor het probleem, maar we denken wel altijd mee in oplossingen.

Do a good job, do it better tomorrow

We halen minstens een 8 maar liever een 9 of 10. En we doen ons uiterste best om het iedere keer nog beter te doen. Niets is hierbij zo belangrijk als meedogenloos erkennen wat er niet goed gaat.

Do new things in new ways. Be leading

Nieuwe techniek en nieuwe manieren van werken onderscheiden ons van de rest. We denken eigenzinnig en out of the box. Iedereen is verantwoordelijk voor innovatie.

Benieuwd wie onze mensen zijn? Maak kennis met het team. 

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

Werken bij aanmelder.nl

aanmelder.nl is een groeiende organisatie en we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Het komende jaar verwachten we ons team uit te breiden op het gebied van sales, design, frontend, marketing, support en financiën.We werken met de methode van Holacracy in plaats van (traditioneel) management. Ieder kwartaal is er een (digitaal) uitje en regelmatig is er een borrel. Successen worden gevierd! Uiteraard hoort bij goed werk ook een goed salaris.