Nieuws

PSD2 richtlijn

15 augustus 2019

Wat houdt de PSD2 richtlijn in? PSD2 is de nieuwe Europese richtlijn voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. Dit betekent dat alle Europese landen PSD2 invoeren. De nieuwe richtlijn geeft de mogelijkheid aan derden (zoals partijen die betalingen verrichten tussen consument en webwinkel) om toegang te krijgen tot de betaalrekening van consumenten en bedrijven. Hierbij roepen privacy en veiligheid veel vragen op. Derden kunnen echter pas toegang krijgen nadat de consument of het bedrijf 'uitdrukkelijk' toestemming heeft gegeven.
Lees meer...

Event engineer Tjard vertelt: Brabant Groeit! Groei je mee?

10 mei 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Brabant Groeit is een event voor ondernemers die zich graag willen door ontwikkelen en hun groei-skills willen verbreden. Lead2Deal organiseerde het event met NLgroeit op locatie: NAC Stadion, Breda. Zodra de ondernemers waren aangemeld hadden ze de mogelijkheid om een nieuwe zakelijke pasfoto laten maken door een professionele fotograaf die actief hielp bij het poseren en de gewilde uitstraling in de foto naar boven te laten komen, denk aan vrolijk/cool/power.
Lees meer...

Kennisevent formatief evalueren met expert Shirley Clarke

09 april 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Het tweedaagse kennisevent in de Jaarbeurs, georganiseerd door Bazalt Groep, is een kennismaking met de belangrijkste ingrediënten van "formatief evalueren" van internationale topexpert Shirley Clarke. Bazalt Groep bestaat uit drie onderwijsadviesbureaus die zich inzetten voor een hogere kwaliteit onderwijs: Bazalt, HCO en RPCZ. Tijdens de masterclass komen de 4 belangrijkste aspecten van formatief evalueren komen voorbij. Nederlandse experts geven toelichting en voorbeelden.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt ISO 9001 certificaat

12 maart 2019

Het ISO 9001:2015 certificaat is toegekend aan aanmelder.nl. De 9001 norm specificeert eisen van een gedocumenteerd systeem om kwaliteit te waarborgen. Kort gezegd gaat ISO 9001 over zeggen wat je doet, doen wat je zegt - en dat kunnen aantonen. "Met de ISO 9001 certificering laten we aan onze klanten zien dat wij de zaken goed op orde hebben", stelt Freek Zindel, oprichter van aanmelder.nl. Na ISO 27001 voor informatiebeveiliging, is ISO 9001 de tweede ISO-certificering die aanmelder.nl binnen een jaar behaalt.
Lees meer...

aanmelder.nl doorloopt laatste audit ISO9001

20 februari 2019

We hebben wéér ISO-nieuws. Na de certificering in de internationale standaard voor infomatiebeveiliging, ISO27001, zijn we begonnen aan het traject om ook de ISO-norm voor kwaliteitsmanagement te behalen. Het certificaat ligt nog niet op de deurmat, maar de laatste audit voor ISO9001 hebben we afgelopen dinsdag 18 februari goed doorstaan. Dus: champagne! Met Freek en Corinne voorop, hebben we risico-inventarisatie gedaan, processen gedocumenteerd, maatregelen genomen en het gehele team opgeleid om situaties te herkennen en weten hoe te handelen.
Lees meer...

SPAR smaakt steeds groener

19 februari 2019

Door: event engineer Tjard. Foto door: Ton Schoenmakers Tijdens de SPAR beurs in DeFabrique in Utrecht werden diverse producten tentoongesteld voor franchisenemers en was er veel mogelijkheid om bij de stands wat eten en/of drinken uit te proberen. Het event vond plaats op woensdag 13 februari, waarbij de gasten vanaf 10 uur konden inchecken. Na de check-in liepen de gasten door de zaal waar een overvloed aan stands stond van alle etensproducten waar aan gedacht kan worden en meer. Allemaal netjes geordend in de categorie waar de stand tot behoorde, denk aan ontbijt/maaltijd/borrel.
Lees meer...

EventSummit 2019

06 februari 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineers Berend en Dani 6.500 bezoekers, 600 exposanten en 40 sprekers: dat was EventSummit 2019 in een notendop. Niet voor niets het grootste platform voor de gehele evenementenindustrie. De check-in verzorgen op een evenement voor de evenementenbranche, dan moet je wel van goede huize komen. De organisatie van EventSummit bracht verschillende partijen bij elkaar om de beurs mogelijk te maken. Registraties verliepen via EventSummit's eigen systeem, EventInsight verzorgde de event-app, en aan aanmelder.
Lees meer...

People’s Business event

29 januari 2019

Door: event engineers Kasper en Berend Tijdens People’s Business ontmoette ondernemend Rotterdam elkaar in het World Trade Center. Op deze indrukwekkende locatie, kwam men bijeen om te netwerken, presentaties bij te wonen en masterclasses te volgen. Dit evenement startte woensdag 23 januari om 16:00 tot 24 januari 21.30. Grote namen als Jan Peter Balkenende en Wim van Rooijen kwamen langs, maar ook kon er geborreld worden bij een van de vele stands. Deze stands presenteerden onder meer de nieuwste auto’s op de markt zoals de Tesla X, medische uitvindingen en uiteraard lekkere hapjes.
Lees meer...

aanmelder.nl verzorgt de check-in van EventSummit 2019

23 januari 2019

EventSummit is dé kennis- en netwerkdag voor de evenementenbranche. Dit jaar vindt EventSummit plaats op donderdag 31 januari in Ahoy Rotterdam. aanmelder.nl verzorgt de check-in met Scan & Badge. Alle deelnemers, exposanten en sprekers dragen onze nieuwe stickerbadges. Ben je op zoek naar een locatie, catering, of aankleding van je evenement? Op EventSummit vind je genoeg inspiratie voor het komende evenementenseizoen. Het programma bestaat uit een congres, een grote beursvloer met honderden standhouders uit de hele evenementenbranche en verschillende podia met sprekers.
Lees meer...

Scan & Badge met stickerbadges 

15 januari 2019

Onlangs hebben we een badge toegevoegd aan het assortiment: de dubbelzijdige stickerbadge (links). Naast het grote formaat (midden) en het kleine formaat papieren badge (rechts). Stickerbadges zijn gemakkelijk te personaliseren. Geen badgehouder meer nodig. Een milleuvriendelijke badge Event managers zijn op zoek naar manieren om waste op evenementen terug te dringen. Badges zonder plastic badgehouders dragen hieraan bij. Er werden door aanmelder.nl hoge eisen gesteld aan de stickerbadges, zoals de juiste stevigheid, snelheid van het drogen van de inkt en een mooie weergave van afbeeldingen op de badge.
Lees meer...