Evenement live streamen?

Verhoog jouw evenementbereik: stream live en bereik een wereldwijd publiek

Event Streaming

Verhoog jouw evenementbereik: stream live en bereik een wereldwijd publiek

Jouw evenement streamen naar een live publiek? Met het Plug & Play pakket van Event Streaming maak je indruk op het scherm. Dynamische beelden die aandacht van de kijker trekken via elk gewenst platform. Slimme AI software zorgt ervoor dat de opname direct gemonteerd wordt, van invalshoek verandert en presentatie slides automatisch worden verwerkt in de stream. Je hebt er zelf geen omkijken naar. De deelnemer slaat de informatie beter op waardoor de waarde van het evenement zal verhogen.  Verleng de ervaring van het evenement en maak meer impact door ook na het evenement waardevolle content te delen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Wil je meer weten?

Beelden waar je trots op bent

Professionele beelden in full HD die direct beschikbaar worden gesteld. De slimme software monteert de beelden automatisch en de camera volgt de spreker over het podium. Je hebt geen AV partij nodig. 

Jij organiseert, wij regelen de stream

Onze engineer brengt alle apparatuur die nodig is naar je toe en zet alles voor je klaar. De live stream is direct beschikbaar en alle opnames ontvang je achteraf. Je hebt enkel een stopcontact nodig. Zelfs WiFi is geen vereiste. 

Hergebruik waardevolle opnames

Bouw je eigen collectie op met verschillende opnames die je beschikbaar stelt voor je doelgroep. Bewerk en hergebruik het verzamelde promotiemateriaal voor, tijdens en na het evenement.

Pak de aandacht van de kijker

Automatische montage

De slimme software monteert live de beelden

Verschillende
hoeken

2 Full HD camera’s die van invalshoek wisselen.

Volgt de
spreker

De camera volgt de spreker automatisch over het podium.

Geïntegreerde slides

De presentatie wordt verwerkt in de beelden

Streamen

Geschikt voor bijna elk streamingplatform

Zelf bewerken

Monteer de beelden achteraf voor promotie

Draadloze microfoon

Voor een helder geluid tijdens het evenement.

Engineer komt mee

Engineer op locatie voor hulp en organisatie.

Ingebouwde router

Garantie op een sterke internetverbinding

As the host of the 14th IFoU conference in 2021, we worked together with Aanmelder and Let’s Get Digital to set up the technical organization of the online and hybrid event. With the Event-streaming and online platform services of Aanmelder, we managed to go above and beyond the ‘normal’ online video conversations we got so familiar with while working from home. The full HD videos, dynamic camera perspectives, automated edit of presentation slides and interactive platform features, were paramount to the success of the event. We received many positive reactions from our Dean, the international audience, speakers and students. Although it was a steep learning process, we think our partnership with Aanmelder massively enriched the overall experience of the 14th iFoU conference and the exchange of knowledge on a global scale!

ir. Sigwela Augustin

MSc Urbanism – Coordinator Online/Hybride/Blended Onderwijs, Technische Universiteit Delft

Wij brengen het naar je toe

Voorafgaand aan het evenement bespreken de Event Consultants welke samenstelling van apparatuur het beste bij jouw evenement past. Samen met hen maak je een planning.

Onze Engineer brengt op de dag van het evenement alle apparatuur naar de locatie van het evenement. De engineer helpt je bij het opzetten van alle producten en begeleidt je bij de installatie hiervan.

De engineer blijft op locatie zolang het evenement duurt en neem na afloop de apparatuur weer mee.

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

Veelgestelde vragen

Wat is de event streaming software van aanmelder.nl?

De event streaming software die is ingebouwd in onze camera’s zorgen ervoor dat het beeld van de kijker telkens wisselt van standpunt, zonder dat er een technische partij voor nodig is.

Wat is een livestream?

Een livestream is het uitzenden van beelden welke op hetzelfde moment worden opgenomen op een andere locatie. Dit wordt vaak ingezet om op afstand interactie plaats te laten vinden.

Wat heb je nodig voor live streaming?

Voor het opzetten van een livestream heb je een camera nodig en een platform waar je de beelden kunt uitzenden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om verschillende opties toe te voegen voor een betere kwaliteit van de stream.

Hoe stream ik mijn evenement?

Een stream zet je op met een sterke internetverbinding, een camera voor het filmen en een platform om de stream beschikbaar te maken.

Wil je jouw evenement naar een hoger niveau tillen?

Of je nu een vraag hebt of een op maat gemaakte offerte nodig hebt, onze experts staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Neem vandaag contact op met ons team en we helpen je graag! 

sales@aanmelder.nl